John Doe Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 http://www.srandaweb.com/tak-tenhle-typek-...2009030383.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nemam slov. ktovie, kolko ich rozbil, kym sa to tak naucil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 krasny 3D ..... jako dava si to fakt drsne ..ale taky ma pekne naslaplyy eerooo.... to by stema hrackama z globusu neslo kdysi jsem chtel hecnout vrtulnik ale auta - buggy byly jasna volba.. ted jsem stim sekl a rozmyslim se nad vrtulnikem a nebo nejakou elektru na silnici - TT01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ty woe...tak to je borec.Já jsem dostal něco podobnyho od bráchy ale vůbec mi to nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No a když budeš pilně cvičit, tak ti to půjde stejně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kua, nechápu, jak mu to může lítat vzhůru nohama ... ale jinak je to bomba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 je to v rukaach vsechno... to mas jako auto..taky kdyz do toho sednes umis uplny ho... a navic to co ma on je opravdu dobreee nadobiicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tu je ešte jeden s lietadlom http://www.srandaweb.com/balet-s-rc-letadl...2009020328.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Taky asi hodně záleží jakou máš kvalitku...neni to jen v rukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.