vladoRS Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Moja reálna spotreba na OI RS podľa palubného počítača na 1020 km je 10,2 litra / 100 km. Na aute mám obute zimne 205/55/16 , tankujem shell v pover racing , jazdí na nej manželka max. 5km trasy denne a ja ju občas prevetrám . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dlhodobo /za nejakych 12 500km/ mi to ukazuje medzi 8,5 az 9. Myslim tym teraz dlhodobu priemerku. Uz som prepocitaval spotrebu realnu a porovnaval s cislami, ktore zadal PC. PPC klame asi tak o 0,5 litra ked som to porovnal. Bezne sa da nejaka dlhsia cesta urobit za 7,2 pri uplne normalnej a nijak extra setrnej jazde. Inak mas velmi peknu RS-ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ĎAKUJEM aj keď ja si ju bohužiaľ moc neužijem lebo celý týždeň jazdím na firemnom a cez víkend toho veľa nenajazdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Moja reálna spotreba na OI RS podľa palubného počítača na 1020 km je 10,2 litra / 100 km. Na aute mám obute zimne 205/55/16 , tankujem shell v pover racing , jazdí na nej manželka max. 5km trasy denne a ja ju občas prevetrám . . . dlouhodobej prumer mam 9,3 ....načipovano na 210 kobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.