Přejít na obsah

Predelani otocneho spinace svetel na face


sjarin

Doporučené příspěvky

Cau chlapi,

udelal sem si face se sedeho spodku palubky na cerny, akurat mam problem. Nevim si rady s tim otocnym spinacem svetel, leva strana na zapinani svetel jde v poho zapojit ale prava kde je naklapeni svetel a regulace jasu mi nejde zapojit. Ma to jinej konektor nez ty predface ktery meli regulaci takovou vysouvaci tycku spolecne se zaponanim svetel a v pravo od vypinace bylo jenom samostatny naklapeni svetel. Predelaval to nekdo ?? Hledal sem ale nenasel. Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viem presne o com rozpravate chlapci. Mam pred aj facelift octu. Regulacia jasu budikov je umiestnena na vypinaci svetiel a nie samostatne s naklapanim ako ma face.

A keby ste tie dekle okolo nechali face a do nich dali predface vypinace??? Ci potom by vam nesedelo asi podsvietenie /farba/. Inak je uz len moznost prepinovat to podla DP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no presne tak. ja to mam tak udelany. Plasty spodek sem dal normal cerny a vypinac mam ten starsi sedivej. Jako nevipada to az tak zle ale uz mam koupenej i ten cernej a rad bych ho tam dal. Ale zase kdyz zapojim jen svetla a ten druhej konektor ne tak mi ani nefunguje podsviceni palubovky atd. Takze rad bych tam dal ten face. Tak budte tak hodni a hodte blizsi info k tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...