technikus Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Jsem to úplně přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Včera jsem při projíždění Prahou zahlédl zajímavé Citigo na Harfě - kousek za křižovatkou naproti Libeňskému nádraží, zaparkované napravo u silnice směrem k Balabence (O2 areně, Galerii Harfa). Bylo zřejmě polepené zlatou fólií a asi s nějakou reklamou. Moc detailů jsem si nestih všimnout, bylo to za jízdy a potmě. Má někdo tušení, co to je, případně fotku? Jen tak, pro zajímavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Zadej si do google obrázků zlaté Citigo. Je to malé třídveřové elegance v celopolepu. Před vánoci bylo bourané, potkal jsem ho u práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 JJ, dík, pár fotek jsem tam našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Mohl by mi prosím někdo poradit, s čím byste se vrhli na sundání krytky na osvětlení SPZ z nárazníku? V návodu to vypadá velice snadno, ale do uvedené mezery v místě šipky se nevleze nic ostrého, abych krytku sundal a ničím neodřel nárazník... přemýšlel jsem o LED SPZ osvětlení, nicméně nevím jak velkou sufitku osvětlení SPZ u Citiga má ... kdo by chtěl do interiéru, tam je 42 mm. Předpokládám, že ty LED canbus by měly být pouze na hlavních předních a zadních světlometech, nebo si vůz hlídá proud i v žárovce ve stropním osvětlení / SPZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 no vzhledem tomu že jednotka je dost podobná jak v FII/R FL tak osvětlení SPZ se hlídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Něco zajímavého jsem so dočetl: Pro citigo bude od června 2013 novinkou sedadlo řidiče vybavené polohovou pamětí (v případě třídveřové varianty). Řidič tak nemusí znovu nastavovat pozici sedačky pokaždé, když někdo nasedá či vysedá na zadní místo. Pro pětidveřovou verzi je určeno sedadlo spolujezdce se sklopným opěradlem, kdy lze převážet až 1,75 m dlouhé předměty. Nová je i mezipodlaha v zavazadlovém prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) dneska jsem chtěl kolegovi v práci ukázat puštěnej motor, aby se přesvědčil, že je i na volnoběh kultivovanej, otevřu kapotu, otevřu dveře u řidiče a normálně mi nešlo nastartovat dokud jsem nepřibouchnul dveře... to jsou věci... asi až se budete hrabat v motoru tak aby vám nějakej zlomyslnej harant nenatočil motor a nevylekal vás...budu muset juknout do návodu, esi se tam o tom něco píše... dodatek: tak to není o dveřích, ale o hnátě na spojce, ono to nechce startovat když není sešlápnutá spojka Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Mozna nejake bezp.omezeni, jinak je to zvlastni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 btw: dílenskou příručku na Citigo jste někde nezahlédli? ...by se mi šikla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ady2410 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Má už někdo zkušenost s pravidelnou servisní prohlídkou (cena)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 absolutně bez problémů, 2039,-Kč, olej+filtr+asi těsnění. To auto je jednoduchý, takže i pravděpodobnost, že se něco podělá je menší. spotřeba je podle papírů, olej to nežere, jediný co mě štve je, že musím trošku víc bouchat s dveřma když je zavírám, ale to je o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Jedna fotka z ulice, kola se mu tam téměř nevešly, rozměr 195/65/R15, asi úprava WRC - šotolinová verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 ja zas vidim kazdy den Ford Fiestu - vpredu 195/55 R15 a vzadu 195/65 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Slušný balóny jen pro info: 185/55/15 výška kola 585mm 195/65/15 výška kola 635mm celkem brutální rozdíl. A ještě jedna věc ohledně proměřování tachometru. Příklad: Místo tachometrových 96,6 km/h vozidlo v reálu pojede 104,8 km/h. Editováno: 23. leden 2014, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Nevíte někdo, dostane Citigo digi klimu nebo třeba palubní počítač z eUPu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Technikus: Pokud vím, chystá se nějakej facelift nebo co, tak nezbývá, než se modlit. Osobně mám manuál klimu a klasickej palubák, a stačí mi to. U té digi klimy bych se modlil v možnost úplného vypnutí kompresoru (nevim, neznám, nikdy jsem v autě digi klimu neměl) pač ani těch 55kW nemá dost výkonu na dostatečnou akceleraci či rozjezdy do kopců při zaplé AC. Pouštím ji pouze za ustálené rychlosti nebo pohodové jízdě když už je moc horko ;-) Joseamigo: Zvláštní, zrovna včera jsem zapoměl na spojku při startu a zařazená jednička se mi postarala o celkem nepříjemný šok. Díky bohu předemnou nikdo neparkoval... To se mi stalo poprve v životě, jinak vždy startuji se spojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 já jezdím v polabské nížině, maximálně na začátek vysočiny, takže i se zapnutou klimou mi 44kw pořád jede, pravda, v prudkém kopečku je to potřeba trochu rozjet nebo vytočit ale pro běžné ježdění je to ok. Problém je, že to auto je docela zábavné a člověk s ním chce trochu dovádět, potom souhlasím, že zapnutá klima může trochu krotí naše řidičské vášně... Máma si koupila citigo minulý měsíc a taky to nende nastartovat pokud nesešlápnu spojku... nebude to třeba souviset s výbavou? u obou citgo máme start-stop, tak možná s touhle fíčurou je to startování podmíněný tím šlápnutím na spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Nutnost seslapnuti spojky pro nastartovani maji i auta bez Start Stop - vyzkouseno na O2 nafta 2011 Elegance bez Start Stop a Nissan Qashqai benzin DIG-T 2014 ale se Start Stop z vyroby. Podle me to bude bezp.prvek, aby nekdo jen tak neotocil klickem... navic sem byl ucen uz kdysi v autoskole, ze by se melo startovat se spojkou uz jen proto, ze tam muze byt rychlost nebo zpatecka (sice se staci podivat nebo vyradit ale zname nektere zajimave pripady z televize, co se nekdy povedou) Editováno: 12. Červenec 2014, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Joseamigo: Polabská nížina? Co někdy dát sraz prcků ze stejné fabriky?? Já jsem od Kolína ;-) jinak máš pravdu, autí je dovádivé, umim jet i za 3,8 litru na sto, ale to už je tak na noc kdy nic moc nejezdí a není koho brzdit. Běžně jezdím kolem 4,7 a možná ta spořeba bude vyšší díky 16" kolům. Netuším. Technikus: jo, já to měl i na skútru, ale tady jsem se fakt divil. Nejen, že jsem spojku nezmáčk, ale i tam byla jednička... Ale říkám, jsem zvyklej startovat se spojkou, už se mi to snad podruhé nestane ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ty jsi měl na skútru spojku bez které nešel nastartovat? Co to bylo za skútra ? Vždyť posledních 20roků 99% skútrů žádnou spojku nemá..... Já třeba na veteránovi (prase) spojku mám ale nemá vliv na startování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Voice: Pardon, překlep ;-) Měl jsem na mysli brzdu (ale jelikož jsem vždy při startování držel brzdu zadní, která je v místě spojky u normálních motorek, na kterých v poslední době jezdím víc (i když co je normálního na Jawě 20) tak už si to pletu). ;-) Jinak asi jsem odhalil původ lupání spojkového pedálu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 původ klepání spojkového pedálu? že by "to víte, nemažete - klepe to" k tomu srazu... s jedním prckem jezdí máma, s druhým přítulkyně. Obě se vyznačují značnou neochotou mi to auto půjčovat (eště tak když je potřeba ho umýt, vysát, natankovat a tak... Ale třeba se to někdy podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Joseamigo: Při autě starém půl roku a 6000 najetých km si myslím ještě není nutnost něco domazávat. Navíc předpokládám, že uložení spojky není řešeno "mazuchtivým" uložením. No doufám, že se podaří něco. Všeobecně zatím nejezdí moc vozidel z NSF, takže člověk si pomalu nemá s kým pokecat. Chtělo by to udělat sraz vozidel NSF, ať můžem srovnávat a poklábosit. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.