TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ta ceka na me, jen jsem ted mel dost velky vydani, takze jeste chvilku musi pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome: dělám to pět let a nestalo se mi to ještě.Musi být prokazatelně stejná závada třikrát po sobě-stejná závada.Já ty telefony nevyrábím takže stejně by to musel posoudít hlavní distributor ale každopádně doufám že to ani nikdy nebudu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dádo: já Ti necham Nokii N95 8G.Nechceš? Za rozumnou cenovku.Uplnou funglovku! O týhle akcičce vím dokonce jsem to i zvažoval.. ale, nechám si zajít chuť.. důvodů je povícero.. A navíc dvě kamošky k tomu si nechtěl, takže.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome: dělám to pět let a nestalo se mi to ještě.Musi být prokazatelně stejná závada třikrát po sobě-stejná závada.Já ty telefony nevyrábím takže stejně by to musel posoudít hlavní distributor ale každopádně doufám že to ani nikdy nebudu řešit. Kdybych si od Tebe vzal telefon, tak musel.. proto ti nechci způsobovat komplikace žádná Nokia u mě nevydržela.. zatím naposled padla 6280ka.. vydržela u mě skorem 2 roky pak 4tá závada.. no víš jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 wrccko sa niekde skoval a robí veeľké drahoty... A ja som spal v noci tri hodiny a nejako to už nezvládam... doobrú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 máte to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Peknéé... poslal ti to poštou??? A pozeral si u mňa akú mám spotrebu na volnobeh po zabehnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 žiadna pošta face to face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mároš: tak čo to je? Pre Boha už to prezrad nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 a kde si preto bol??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Bol som u neho, Roman, veď to je to čo som kúpil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 u neho v Prahe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 áno aj ma povozil na Audinke a vďaka aj karlosovi za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) No teeda... ja už som to s audinkou nestíhal, moc sa vtedy ponáhlaľ... Editováno: 6. Duben 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Už tomu rozumím.Jseš spokojenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jasné je to kvalitka a cez 500Nm v audinke je fakt masaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No teeda... ja už som to s audinkou nestíhal, moc sa vtedy ponáhlaľ... ale to nebol len tak, ale boli sme niečo vybaviť je to borec, Lubo fakt solídny prístup nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdar hoši.. ...Tak jsem pro dnes docestoval....Zrovna se nacházim v Brugge...moc pěkný městečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak 3,0TDI je už trochu o inom a ešte v jeho úprave... Prístup v pohode , ja som to trochu pokašlal že som 15min meškal a on mal dohodnutú ďalšiu montáž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ja som tiež trochu meškal, ale chytil som ho pri bráne a bol tam jeden člen fôra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Kucí.....koukám že už ecoboxujete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 karlos a pamätal si aj teba tú audinku má dobre nachipovanú, karlos skoro ako tvoja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Áno Karlosi, mne ho zapájal v piatok v Olomouci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdar hoši.. ...Tak jsem pro dnes docestoval....Zrovna se nacházim v Brugge...moc pěkný městečko Ahoj sousede. Ty se máš. V cizině počasíčko skvělý, co ti chybí viď ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A podle čeho si mě pamatoval?? ..se divim....už je to doba a on má tolik zákazníků že se fakt divim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.