mytrix Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Je tu nekdo, kdo toto uz absolvoval? Forum jsem prohazel a vsude ctu jen teorie, ze by to jit melo.. Takze otazka je pro ty, co uz to absolvovali: Co vsechno je potreba obehat a jaky razitka sehnat, aby urady zapsaly do technicaku rozmer pneu podle typove listu disku? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 napiš SZ uživateli "najmis" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tady najdeš všechno co potřebuješ,píší tam lidi,kteří zápis mol do TP nechali dělat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a me by zajimalo zda by to slo nejak udelat nelegaalne.. nemam kola co k nim davaji tipovej list..takze to legalne nepujde...nepomuze me nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 burek - půjč si od někoho kola která zapsat jdou i typovým listem a dalšími doklady,zajeď je nechat zkouknout na STK a potom zapsat na OÚ.Do žádost o změnu napiš jenom rozměry bez názvu kola.Pokud budeš mít štěstí,zapíšou ti jenom rozměr ráfků a gum a máš vystaráno.Pokud zapíšou i přesný typ,budeš mít alespoň rozměr. Já jsem zapisoval už dva rozměry a jednou mi to napsali bez bližšího označení,pouze 8x18 ET 32,tak si můžu dát ráfek jakej chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 je to celkem jednoduché, absolvoval jsem to vloni. U prodejce jsem dostal orazítkovaný typový list a ještě nějaké schválení, kde jsou uvedený alternativní možnosti pneumatik. S tímto a autem jsem zajel na STK, kde to technik prohlédl a za poplatek tuším 150,- Kč vystavil potvrzení, že to odpovídá typovému listu. Dále následovala návštěva úřadu, kde za 50,- Kč provedel zápis alu kol do velkého TP včetně alternativních pneumatik. Celé jsem to zvládnul v klídku za dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 no nevite o nekom z brnma kdo by byl ochoten me pujcit letnaky k zapsani do TP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Ahoj mam moznost koupit Pneu 215/55R17 98V ale ve velkem TP mam jen oznaceni Pneu 215/55R17 94V, je to problem? Musim resit zapsani do velkeho TP?Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Vyšší hodnota problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.