tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak to je na mě moc technicky slozite. Vymazat BT připojení a znovu uz jsem zkoušel. Stahl jsem si app Bluetooth phonebook a taky nepomohlo. Co je root?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Soudě dle Tvých reakcí máš zřejmě originál ROM, zjisti si tedy verzi, pokud máš jinou než XXA, mělo by Ti to fungovat. Předpokládám, že telefon si již zkoušel opětovně restartovat. Jinak ohledně rootu : http://lmgtfy.com/?q=co+je+to+root Jinak hledej dál i zde na fóru : http://forum.skodahome.cz/topic/121740-jak-zprovoznit-hf-pres-bt-samsung-galaxy-iii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Jak zjistim tu verzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pravdepodobne Nastaveni -> Info o telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) ??? Editováno: 5. leden 2014, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) XXA nemas, se zbytkem ale neporadim. Editováno: 5. leden 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak aspoň tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Jestli tomu dobře rozumím, tak by mělo stačit rootnouit telefon, instalovat Bluetooth SIM access profile a mělo by to chodit i s Androidem 4.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tady návod na root pro blbý http://androidforum.cz/ako-na-root-samsung-galaxy-s3-t39323.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) a nepomohlo, nejde mi rozjet ani jedna ze stáhnutých aplikací na SGS3 ze samsung app (a ještě jsem za zaplatil 225,-Kč. ..) Editováno: 5. leden 2014, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ještě doplnění Zkusil jsem ještě jednou vymazat v ŘJ auta BT připojení a znovu spárovat. Dal jsem vyhledat, na maxíku jsem dostal instrukci zadat 4444 5555 6666 7777, zadal jsem v telefonu a poté na maxíku zadal požadovaní PIN kód SIMky, uložil a vše vypadá OK..... Bohužel telefon se nepřipojuje automaticky, musím zapnout zapalování, pak dát na maxíku zrušit připojení, poté vypnout BT na tlf a pak zapnout BT a potvrdit na maxíku SPOJIT. Teprve potom se vše spojí. Nainstaloval jsem Bluetooth Phonebook V1.1.5 a taky nepomohlo.. tak už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 http://true-android.blogspot.cz/2013/12/root-i9300xxugmk6-galaxy-s3-i9300.html Tady je správný návod na ROOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Zdar pánové, mám takový poznatek nebo spíše malý problém. Telefon se normálně spáruje s mým S Note II, vše funguje jak má, ale když volám tak se všem zobrazuje "soukromé číslo" (neví kdo volá). Když pošlu třeba SMS přes rádio Bolero, tak SMS je normálně označení od koho je. Když mobil používám bez HF, tak je vše v pořádku - zobrazuje se kdo volá. Nevíte kde by mohl být problém? Bude to asi nějaká prkotina mám OII FL L&K 2012, mobil Sam NOTE II, Android 4.3, rSAP Díky za tipy Editováno: 3. leden 2016, autor: czmika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Tak už jsem to našel v nastavení HF a je to vyřešeno. Ale jedna věc je OK a další je tady. Nevíte jestli je to OK, že mi např. nepřijaté/přijaté hovory zůstávají pouze v HF v autě? Tz. když jsem mimo vozidlo, tak nemám tu historii v telefonu. To samé je to u SMS zpráv - je tam možnost uložit na SIM do telefonu, ale i když to udělám, tak SMS zpráva zůstává pouze v autě. Tak teď nevím, jestli to je dobře. V manuálu jsem se nic dopodrobna nedočetl. Díky za rady a vaše příspěvky. Editováno: 4. leden 2016, autor: czmika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 ... Nevíte jestli je to OK, že mi např. nepřijaté/přijaté hovory zůstávají pouze v HF v autě? Tz. když jsem mimo vozidlo, tak nemám tu historii v telefonu. To samé je to u SMS zpráv - je tam možnost uložit na SIM do telefonu, ale i když to udělám, tak SMS zpráva zůstává pouze v autě.. Je to tak, synchronizace hovoru se provádí z mobilu do autotelefonu, ne naopak. Zkopirovane SMSky se ti uloží na SIM kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Díky za potvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 mám další zajímavý poznatek........z ničeho nic mi přestala fungovat HF přes maxidot. To znamená když použiji na volantu tlačítko telefon, tak se nic neděje. V nastavení maxidotu už nemám možnost nastavit telefon a další funkce k tomu. Nicméně volat přes rádio jde a funguje jak má. Nevíte čím by to mohlo být? Trochu mě to dnes zaskočilo a nevím co by mohlo být špatně. Stalo se to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Tak nakonec pomohlo reset celého auta (vypojit baterku). Nyní už to opět jede. Ale mám další poznatek a to, že se mi neuloží tel. čísla v předvolbě rádia. Ono se to nějakou dobu tváří, že je to uloženo, ale dnes třeba asi po 3-tím startu všechny předvolby smazány :-( netušíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Otázka, umí nějaká z pozdějších jednotek diakritiku SMS na RNS? Momentálně mám 730C, takže mám SMS jen na maxidotu a velice často mi chodí SMS právě s diakritkou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.