ferda25 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Nastav DNS: DNS1: 160.218.010.201 DNS2: 194.228.002.001 nebo Primární DNS: 160.218.010.200 Sekundární DNS: 160.218.043.200 ať žije O2.... No a můžeš si poslat ping na: 64.233.161.104 a pak na google.cz Editováno: 19. Červen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Diky, zkusim. Btw co je to za DNS servery? Ten 160... se mi prave zobrazoval v te hlasce o nedostupnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Oficiálně uváděné na straně technické podpory O2......Jinak místo www.google.cz můžeš zkusit zadat tu IP adresu přímo do prohlížeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ja by som sa chcel opytat ci sa da zmenit ton prichadzajuceho hovoru alebo je mozne pouzivat iba tie co tam su? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Oficiálně uváděné na straně technické podpory O2......Jinak místo www.google.cz můžeš zkusit zadat tu IP adresu přímo do prohlížeče. Ok, kouknu na to - ale predpokladam ze se tyhle servery nastavuji automaticky spolecne s IP adresou.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Včera jsem si dovezl nového Scouta se sadou GSMIII a při párování mé Nokie E71 mi bylo oznámeno že telefon není kompatibilní. Fakt tomu nerozumím, RSAP a snad úplně všechno možný podporuje... Nemáte pls někdo seznam kompatibilních telefonů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 NewOctavia_GSM_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 máš v nastavení bluetooth povolený řežim vzdálené SIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxy Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 A mam tu konecne vysledky ntb vs GSMIII Pripojil jsem mobil, nastavil pres maxika APN pro GPRS, aktivoval viditelnost zarizeni. Pres ntb (Sony Vaio) jsem HF vyhledal a sparoval. Visty mi primo nabidly pripojeni k internetu pres toto HF, takze jsem nechal ntb pripojit. Maxik ukazal navic ikonku GPRS, pote ohlasil ze GPRS spojeni bylo navazano. Ntb nasel nove pripojeni k netu, oznacil jsem ho jako "public". Net chvili bezel (Skype se pripojil), nicmene IE ani FF uz se na net nedostaly, stejne tak ICQ, Skype se taky po chvilce odpojil. Udajne nedostupnost DNS serveru. Resume: Vypada to, ze pripojeni ntb pres GSM III bude funkcni. Zmineny problem s pripojenim muze byt zpusoben mym ntb (posledni dobou hodne zlobi, budu muset reinstalovat win) pripadne operatorem (O2). Cca za mesic bych mel prejit k T-mobile, pak to otestuju znova A mozna i Vodafone, jelikoz ho ma zena Zajimalo by mne jestli mohu stahovat emaily pres GPRS primo z mobilu, ktery mam pripojeny pro telefonovani. Tzn. nepouziju jiny zarizeni, ale jen jedno a to pro telefonovani i pro data. Ale jak to nastavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxy Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 A mam tu konecne vysledky ntb vs GSMIII Pripojil jsem mobil, nastavil pres maxika APN pro GPRS, aktivoval viditelnost zarizeni. Pres ntb (Sony Vaio) jsem HF vyhledal a sparoval. Visty mi primo nabidly pripojeni k internetu pres toto HF, takze jsem nechal ntb pripojit. Maxik ukazal navic ikonku GPRS, pote ohlasil ze GPRS spojeni bylo navazano. Ntb nasel nove pripojeni k netu, oznacil jsem ho jako "public". Net chvili bezel (Skype se pripojil), nicmene IE ani FF uz se na net nedostaly, stejne tak ICQ, Skype se taky po chvilce odpojil. Udajne nedostupnost DNS serveru. Resume: Vypada to, ze pripojeni ntb pres GSM III bude funkcni. Zmineny problem s pripojenim muze byt zpusoben mym ntb (posledni dobou hodne zlobi, budu muset reinstalovat win) pripadne operatorem (O2). Cca za mesic bych mel prejit k T-mobile, pak to otestuju znova A mozna i Vodafone, jelikoz ho ma zena Zkousel jsem dneska pripojit NTB jako modem, ale nepodarilo se. Jak spravne nastavis GPRS v MaxiDoTU ? Musis tam zadat rucne Access Point presne v nazvu jaky je ulozen v mobilu anebo si ho MaxiDOT sam nacte nacte ? NTB po sparovani mne nabidnul jen dial -up pripojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Mam maly problem s GSM III v me nove L&K : - telefon (E65) se perfektne s GSM III spoji, prejde do rezimu rSAP, a v podstate funguje vse co ma, tzn. pretazeni tlf. seznamu se jmeny (je mozne nastavit telefon, SIM, nebo oboji), registry volani, prijem SMSsek atd. - nicmene musim vzdy po pripojeni mobilu k GSM III zadavat PIN kod SIMky z telefonu - v telefonu mam samozrejme GSM III nastavene jako autoriz. zarizeni, takze se pripoji zcela automaticky, ale v nastaveni GSM III nemohu najit moznost pro pevne nastaveni PINu SIMky mobilu, aby se na to pokazde GSM III neptala - v manualu se pise cosi o tom, ze poprve pri parovani telefonu s GSM III se na to zepta, nic takoveho se ale nedelo (a nedeje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ahoj, PIN SIMMky jsem zadaval v MaxiDotu jen pri prvnim prihlaseni telefonu k BT-III, od te doby jej po me nechce. Zkus telefon odstranit a znova zparovat FraZi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Vyřešeno - pokud se PIN zadává přes "Maxík", je tam volba uložit, která ho uloží - není tedy třeba znovu párovat. Díky pro P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Mam dotaz, vazne nebude u HF GSM III fungovat IPhone (starsi i novejsi modely)??? Jsem z toho nejakej zmatenej, kdyz tady: http://de.wikipedia.org/wiki/SIM_Access_Profile je mezi podporovanyma uvedenej??? Zkousel to nekdo na vlastni kuzi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 kandel1: iPhone opravdu nefunguje, rSAP neumi... At si rikaji Nemci co chteji Foxy: musis Access Point prepsat z mobilu, HF si to samo nestahne. Jinak na Vistach jsem nechal vyhledat BT zarizeni (mobil uz byl pripojeny), naslo mi to HF, pridal jsem. Nepamatuju si co to nabizelo za sluzby, ale nejspis ten Dial-up. A nebo mozna jsem to udelal obracene - tj nechal jsem ntb jako viditelny a pres maxika jsem nechal vyhledat okolni zarizeni a pripojil ntb jako "modem" (trochu nelogicke ale je to tak). No a pak v NTB pres Bluetooth Devices->"nazev HF"->Control mam moznost "Use your headset (jmeno) to connect to internet" a tlacitko Connect. Nicmene pripojeni mi hrozne padalo. Ted mam nove T-mobile, ale jeste nebyl cas na test.. Foxy 2: A co se tyka pripojeni mobilu pres GPRS, na WM 6.1 (HTC TouchHD) to nejde, muzu se pripojit pres HF jen pomoci CSD (vytaceneho) pripojeni, nikoliv ale pres GPRS A jinak overeno i v navodu k HTC - neni mozne stahovat kontakty z tel. seznamu, pouze SIM. A HF v aute musi byt nastavene na "Pouze SIM"... Obavam se ze to tak bude u vsech WM telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 A jinak overeno i v navodu k HTC - neni mozne stahovat kontakty z tel. seznamu, pouze SIM. A HF v aute musi byt nastavene na "Pouze SIM"... Obavam se ze to tak bude u vsech WM telefonu... Obavas se spatne... Mam Xperii a kontakty z pameti telefonu funguji... Musel jsem si stahnout a nainstalovat aplikaci BT SAP (ta pro Diamond), ktera se pak objevi v nastaveni pro Bluetooth, jako maji zarizeni HTC. A svete div se, kontakty funguji. Tim padem mi je zahada, ze u zarizeni HTC funguji kontakty pouze ze SIM a treba u me Xperie (vyrobek HTC pod oznacenim SE) funguji kontakty z pameti telefonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Bude to nejspis ovladaci - Xperia bude mit nejspis SE software. Bohuzel BT SAP mi na TouchHD nejde nainstalovat, takze kontakty muzu tahat pouze ze SIM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) Bude to nejspis ovladaci - Xperia bude mit nejspis SE software. Bohuzel BT SAP mi na TouchHD nejde nainstalovat, takze kontakty muzu tahat pouze ze SIM.. SE software asi ne, spousta ovladacu (porgramu) ma podpis HTC.... Zkousel si tento???: http://uloz.to/1540694/Diamond_BT_SAP.zip Mam ale dojem, ze HDcko tuto polozku ma stejne jiz v zakladu nainstalovanou... Editováno: 13. Červenec 2009, autor: kandel1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jen chci říct, že když se chce tak všechno jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Asi zlozity pokus, ale fungoval mi: Mam dualnu SIMku jednu v N6220 druhu v HTC Touch Pro 1) zosynchronizoval som N6220 aj s kontaktami 2) po pripojeni HTC mi to identifikovalo HTC (asi podla IMEI) ako N6220 a kontakty zostali Sice nebudes mat na displeji HTC ale aspon mas kontakty. Kto nema dualnu, treba skopirovat kontakty do podporovaneho mobilu a pouzit SIMku, ktora bude potom v HTC. BTW kolega s jeho HTC si pozical moje auto a zafungovali mu konnakty okamzite (druhy mobil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 SE software asi ne, spousta ovladacu (porgramu) ma podpis HTC....Zkousel si tento???: http://uloz.to/1540694/Diamond_BT_SAP.zip Mam ale dojem, ze HDcko tuto polozku ma stejne jiz v zakladu nainstalovanou... Problem je prave v tom, ze HDcko uz ma tohle v zakladu nainstalovane, resp nejaky SAP profil. A tim padem nelze nainstalovat jiny Hlasi mi to chybu zabezpeceni, neni opravneni k instalaci nebo tak neco. Ferdo - opet hodnotny prispevek, ach jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 ten prispevek mozna patril mne, s ferdou25 jsme HF GSM III s solumbusem zprovoznovali... Kazdopadne se smir s tim, ze Ti kontakty pujdou jen ze SIM, coz je peknej opruz mit aktualizovany jak kontakty na SIM tak i kontakty v pameti telefonu pro castou (aspon u me) aktualizaci kontaktu HF sady v aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 No ja mam GSM III. Akurat skusam pripojenie s HTC Diamondom. Zo simky mi kontakty prečíta, ale telefonny zoznam sa mi pri aktualizacii ukončí, asi pri 225 kontakte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Neviem, či ti to pomôže, ale ja mám GSM HF II a s N73 to bol jeden veľký problém, kontakty nešli a ani meno volajúceho sa nezobrazovalo. Skúšal som všakovaké aplikácie pre Nokiu a bez úspechu. Odkedy som Nokiu vymenil za HTC, tak kontakty fungujú parádne a som happy. funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 mam nové GSM III a chodí mě N97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.