Merlin 67 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 skutecne netusili, ze O2 s elektr. sedackami a pameti umeji toto nastaveni automaticky nastavit pouzitim zparovaneho dalkoveho ovladace pro otevreni auta A jakže to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 u O2 můžeš na každý ovladač nastavit jinou polohu sedáku... třeba ty a manželka.. každý má svůj klíč a na každý se sedadlo nastaví jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 + jsem myslím četl v návodu, že každej klíč má i svoje nastavení rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 tak to jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 (editace) Např. návod k obsluze Amundsena, str. 7 vpravo nahoře: Personalizace Vaše vozidlo může být vybaveno až 4 klíči. Jednotlivá nastavení přístroje jsou přiřazena vždy tomu z klíčů, který je zrovna ve spínací skříňce. V praxi to znamená, že pokud použijete pokaždé jiný klíč od vozidla, bude mu odpovídat nastavení přístroje. Ozkoušený to ale nemám, používám jenom jeden klíč. A teď mě tak napadá, že to vůbec nemusí souviset s pamětí sedadel, že by to mohly mít všechny auta. Editováno: 5. Únor 2010, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 u O2 můžeš na každý ovladač nastavit jinou polohu sedáku... třeba ty a manželka.. každý má svůj klíč a na každý se sedadlo nastaví jinak Kvuli teto funkci (nefunkci) jsem mel svou tehdy 3 tydny starou (novou) LK az primo ve Stredisku analyzy zavad v MB. Je to podrobne popsano v prislusnem vlaknu, servis tehdy vubec nedokazal opravu resit, takze moje auto nakonec odvezli skoro na 3 tydny do Bolky (vadna ridici jednotka). Pote jsem se v servisu dozvedel, ze po me (jiz v servisu) resili dalsi 2-3 Laurinky... V te personalizaci jsou i zpetna zrcatka. Ale elektricke sedacky u O2 jsou znacne nedodelane, tim nemyslim jen o dost vyssi sedak i v nejnizsi poloze oproti stand. sedackam, ale zejmena logika jejich ovladani, ale o tom jsem jiz take psal. Ta vec s personalizaci i radia je moc zajimava, s mym Columbusem to myslim nefunguje, ale je mozne, ze u novejsich radii jako je napr. Amundsen to je jiz dotazene dale, sam jsem si onehda posteskl, ze toto nefunguje, moje prani asi nekdo vyslysel... Sorry za OT, tady je to vlastne o GSM III / Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Dorobil som pamäťové el. sedačky a aj mne to krásne funguje. Ale čo to má spoločné s GSM III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 No tak to je bomba, to se na svoje nový (ne úplně) autíčko těším ještě víc. Když jsem si ho byl vyzkoušet tak se mi zdálo, že se po otevření dveří hýbala sedačka a ejhle - ono se mi to nezdálo. A jestli to funguje i na zrcátka je to absolutní pohoda (to případné rádio už mě tak nevadí). To Diamant: Tuhle mikrodebatu jsem tu rozvířil já, neboť mě to zaujalo a bylo to součástí příspěvku v tomhle tématu. Netušil jsem, že to vzbudí takový zájem, abych kvůli jedné otázečce zakládal téma nové (a navíc to ještě neumím ). Tak nám to odpusť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 No tak to je bomba, to se na svoje nový (ne úplně) autíčko těším ještě víc. Když jsem si ho byl vyzkoušet tak se mi zdálo, že se po otevření dveří hýbala sedačka a ejhle - ono se mi to nezdálo. A jestli to funguje i na zrcátka je to absolutní pohoda (to případné rádio už mě tak nevadí).To Diamant: Tuhle mikrodebatu jsem tu rozvířil já, neboť mě to zaujalo a bylo to součástí příspěvku v tomhle tématu. Netušil jsem, že to vzbudí takový zájem, abych kvůli jedné otázečce zakládal téma nové (a navíc to ještě neumím ). Tak nám to odpusť. Pohoda, nič sa nedeje. Nová téma sa zakladá úplne jednoducho. Vojdeš do danej skupiny tém (napr. OI & II > O II > Autohifi a vidíš na obrazovke zoznam posledných tém a nad zoznamom je tlačidlo ZALOŽIT). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Pohoda, nič sa nedeje. Nová téma sa zakladá úplne jednoducho. Vojdeš do danej skupiny tém (napr. OI & II > O II > Autohifi a vidíš na obrazovke zoznam posledných tém a nad zoznamom je tlačidlo ZALOŽIT). Molto Grazia Presidento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 To je teda záhada. Ja mám HTC Touch HD2 a mne zoznam na navi nefunguje. Nejde upraviť to upgrade CD tak, aby sa upgradoval iba modul TV, a navigácie? Teda aby zostal pôvodný komunikačný protokol? Navigace nema nic spolecneho s telefonem... pokud mame na mysli stejne modelove pece (ja Kolumbus bez BAPu (pred FL) a s BAPem (FL)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Mám problém se samotným propojením Blackberry 8310 (podle pdfka od Škodovky RSAP podporuje) s autem. Na mobilu povolím všechno co jde, ohledně možností handsfree i bluetooth. Nechám na MaxiDotu vyhledat telefon a když mi to telefon najde, tak ho vyberu a potvrdím. Na telefonu se objeví připojení k SKODA RSAP a chce to po mě kód (podle návodu by mel mít 16 číslic). Problém je, že na MaxiDotu se mi žádný kód neobjeví a místo toho tam mám stále "Čekejte". Na anglickym fóru jsem našel přízpěvek se stejným problémem, ale řešení zde nebylo. Nemá někdo řešení? Ještě dodám, že telefon má firmware ve verzi 4.5.0.69 Podpora BB je implementovana az v novem SW 8506, pokud mas zajem, tak mi napis PM. Do tohoto SW je chovani nestabilni a nezalezi na FW telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janousmi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dokážu naflešovat....dokonce to pak nepotřebuje ani novou gateway(jen nevím zda to co tady říká janousmi je v komunikační části). ? prosim jaka komunikacni cast? Mas namysli ten BAP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tak jsem si konečně dovezl autíčko, nakoupil do něj všechny ty nepostradatelné maličkosti (novou Gateway, jednotku pro park. senzory, GSM III, Columba) a nechal si to namontovat. Většina věcí chodí dle mých představ, mám problém pouze u telefonu a to následující: Při prvním připojení se moje N 82 s GSM III spojila bez problémů. Jen jsem musel v telefonu odhlásit vyžadování PINu, protože auto ho po mě sice chtělo, ale neobjevil jsem nic, čím bych ho do Maxi dotu mohl zadat. MF volant nemám, takže všechno ovládám pravou páčkou pod volantem, ale na tu to prostě nereagovalo. Když jsem zmáčkl jediné, na co to reagovalo tj. potvrzení, napsalo mi to, že PIN je příliš krátký (samozřejmě, protože tam žádný nebyl). Dokážete někdo poradit? Další problém je ten, že podruhé už jsem se nepřipojil. Všechno probíhá normálně, telefon si vyžádá potvrzení spojení, následně mi maxidot napíše uložit profil (jiná volba tam zase není) a když ho dám uložit, napíše to, že jméno už existuje. A tím končí, dál se nedostanu a telefon se prostě nepřipojí. Zkoušel jsem spojit a připojit manželčinu Nokii a všechno proběhlo bez prblémů (až na výše jmenovaný PIN problém)a všechno v pohodě funguje i na Columbovi. Asi bych potřeboval ten můj profil vymazat a znovu nahrát, ale nevím jak. Help me please. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Profil jde smazat po připojení jiného telefonu v menu na maxidotu. Nastavení / uživatel nebo tak nějak. PIN by měl jít zadat kolébkou na páčce. Možná by neškodilo se podívat do návodu. Editováno: 26. Únor 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Návod mám přečtenej i pozpátku a to jak k vozidlu, tak ke Columbovi. Za tu radu díky, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Jo a ještě jeden problém mám. Když pustím navigaci, Maxidot mi do ní automaticky skočí taky a už se z ní nedostanu. Pokud ji nevypnu na Columbovi, nepřečtu si spotřebu, dojezd, prostě věci, které Maxík zobrazuje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Na to je potřeba upravený soft do navigace, protože máš navi 3T0, která není určená do předFL OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 jo jo.. přehrát firmware a pojede tak jak má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 I když mám Gateway z OII FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Profil jde smazat po připojení jiného telefonu v menu na maxidotu. Nastavení / uživatel nebo tak nějak. PIN by měl jít zadat kolébkou na páčce. Možná by neškodilo se podívat do návodu. Povedlo se, díky za radu. Ale ten PIN nezadám. Vlastně nezadám nic, co se musí nějakým způsobem editovat. Funguje mi pouze výběr a potvrzení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) I když mám Gateway z OII FL? jo Editováno: 26. Únor 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 I když mám Gateway z OII FL? gateway máš kvůli vybíjení baterie s novým FW a kvůli jednotce parkováků... a kvůli MF volantu jestli máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Povedlo se, díky za radu. Ale ten PIN nezadám. Vlastně nezadám nic, co se musí nějakým způsobem editovat. Funguje mi pouze výběr a potvrzení. a jinak pal pc jde ovladat? nemas vypis z vagu jak je co nakodovane a jake verze jednotek mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 a jinak pal pc jde ovladat? nemas vypis z vagu jak je co nakodovane a jake verze jednotek mas? Jsem totální laik, takže na mě musíš po selsku. Co je pal pc? Verze jakých jednotek (určitě mi to dokáže zjistit kolega, jen musím vědět, na co se ho mám ptát). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.