Přejít na obsah

Čím se chlapí holíte???


Romariooo

Doporučené příspěvky

Kluci, taky se holim vecer, mam taky citlivou pokozku. Zkousel jsem miliony prostredku a pak se mamka zeptala pani ke ktere na kosmetiku a ptala se ji co na to. A ze nejlepsi je pry Indulona desinfeknci na ruce( ruzova). Muzu fakt doporucit, jedine tohle mi pomaha a uklidni to pokozku. Nevim cim to je, ale je to tak, ikdyz k tomu neni urcena, asi to maji ty kosmeticky odzkousene :p . tak to zkus Romco koupit a uvidis :palec2:

Editováno: , autor: Michal K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ideální je použít nejdřív nějaký prostředek před holením... já používal například od Yves Rocher nějakej čistící gel před holením.... pak používám Nivea gel na holení... :) a je to naprosto super... faktem je.. že mi to moc neroste... takže se holím 1x týdně! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

citlivou pokozku mam i ja. Proto jsem to strouhal jen zastrihovacem vousu na mini strniste. Ale kdyz jsem se holil nebo holim normalne tak se zcervenani a podrazdeni projevi kdyz to nejmin potrebuji (akce,mejadny, rande a pod.)

Taky jsem jeste poradne na to nic nenasel. Indulonu jsem zkousel, pomaha vtom,ze to neni tak moc zasazene,ale po chvili se mi na krku stejne podrazdeni projevilo a jeste jsem byl mastny jak hrnec od skvarku

Editováno: , autor: Robil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

ja pouzivam tenhle http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...sonic-9595.html - v datartu je to predrazeny, cena v jinych shopech je vyrazne nizsi. A co se tyce dosavadnich zkusenosti, neveril jsem, ze tenhle strojek oholi tak dobre. Ziletkou je to kvalitativne podobny, ale podrazdenost pri pouzity ziletky je v mem pripade vyrazne horsi (zejmena druhy den). Takze jednoznacne doporucuju a penez rozhodne nelituju... A ta cistici stanice je taky uzitecna vec, strojek je pak zase jako novy, cisty, promazany a vonavy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Philips HQ7830 a Gilete 2ks + dobrá gelová pěna. Používám podle nálady. Moc ale holení neřeším, vemu to čas od času. Nebaví mně to, je to otrava.

Ten elektrickej phiips je na dobíjení, vydrží kurevsky dlouho a lze se holit i při nabíjení. Mám ho už pár let a stále super. Podle návodu už měl projít několikkrát servisní údržbou :) Nedělám s ním nic, jen ho občas vysypu a umeju horkou vodou.

Koukám, že se to ještě i prodává :)http://www.eichhorn.cz/holici-strojky/deta...philips-hq-7830

to tak počítám, tak ho mám tak 4-5let

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

romco mam tu od nasich strojek,pomerne dobry cca 4000KC ale ja to necham vyrust at 2-4dny vypadam jako chlap a pak to shodium..coz znamena zastrihavac vlasu na strojku,ostrojkovat a potom nastupuje gilet mach 3...kazdopadne na takovy to obde holeni nej strojek a gilet mach 3 TURBO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když mě děsně sere to že jakmile vemu do ruky holicí strojek tak to musim doholit u krku žiletkou a napatlat pěnu-to je děsnej opruz.Asi si prostě budu muset vybrat nějaký kvalitnější strojek a jak psal výše MichalK zkusim na tu mou zkurvenou pokožku tu indulonu na ruce. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...