Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj


Romariooo

Doporučené příspěvky

Davone: a proč necvičíš aspon nohy nebo lehce protahování? To bys mohl ne?

no nevím jestli odpovím za Davona úplně správně, ale podle mne nechodí cvičit z důvodu bolestí v rameni, no a když začneš cvičit, tak se ti chtě nechtě zvýší tep (okysličení krve), tím pádem tlak a potom bolí i to, co neposiluješ, ale třeba má Davon i jiný důvod, já jen tak co mne napadlo, když říká, že ho to i tak pobolívá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jako zakladatel vlákna sem nahraju tu mučírnu do které chodím...vyloženě činkárna... :)kol5 i když holky k nám taky choději :)

Romane, tos neměl ukazovat, protože už mně tam nedostaneš. To si zase ostudu dělat nebudu, nehledě na to, že bych byl po minutě vyřízený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já kdysi makal, to mi ale bylo mezi 13-18. Jsem byl ve formě. Hodně jsem jezdil na kole, tak potvrzuju super vyrýsovaný a tvrdý lýtka. Běhal jsem hodně, silové posilování, ne na objem, ale spíše jsem se snažil na sílu. Nijak vědecky jsem to nepitval. Hodně jsem posiloval nohy. Dělal jsem třeba dřepy se 70kg činkou za krkem,... Tehdá jsem hodně vynikal v silových věcech a všecky silové disciplíny jsem docela s přehledem drtil vrstevníky. Ale to je už v prdeli. Jak jsem odešel na VŠ, tak jsem se vším tímto seknul. Dneska vylezu 2 patra a lapám po dechu.

No, ale na nějakou případnou rvačku ještě stačím :) To jsem si ověřil před 4 lety, kdy mně v hospodě napadl nějakej pičus, kterej si myslel, že když je o 30 čísel větší, tak že se z něj poseru. Sice jsem měl problém mu natáhnout do xychtu, ale když už jsem tam došáhnul, tak ji chytil krásně odspoda. To co si chlapec myslel, že nebude problém, tak jsem se nenechal a myslím, že se moc divil a schytal jich pěkně. Nakonec nás odtrhli, když jsem ho přímažknul do rohu a naklepával. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty voe tady, každej chodí do bušírny kua lol

To si tu musím dávat pozor na pusu :) hlavně na bouchače TomasB :smich:

Taky bych chodil jenže mě to samotného nebaví a není s kym chodit. Navíc to chce někoho kdo tomu rozumí. Kamarád chodil a docela se nabouchal jako svině za celkem rozumnou dobu, ale hnul si nějak s páteří bo co protože cvičil blbě.

Snažim se aspoň doma trošku sedy-lehy, kliky, a činky. Ale výsledek nic moc lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spis nic, nez moc, co zabiaku. Pritom nick mas jako by jsi ve fitku bydlel :D :D

TomasB - ty voe, ten frajer musel byt z tebe uplne odvarenej, kdyz tatulda s mechem vstane a ma bujnou :D

Jinak 70kg za krkem a drepy neni nejak uctihodny vykon, ale trenink to na to lehce chce, vid Maty? :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davon: Nic to zase ne. Snažím se ob den. Začal jsem bo jsem byl vždy hubenej a začal mi růst z piva vampl, a tak jsem řek ne :smich: .

Spíš relativně nic moc bo, kdybych chodil do bušírny byl bych asi korba. lol Ale výsledky jsou .

Jinak ta přezdívka vznikla, když mi bylo náct. Měl jsem po ségře mikinu s lebkama, a hráli jsme na hřišti fotbal a já jsem měl takovou mušku, že jsem vždy někoho trefil do ksichtu. No a bylo to lol A když jsem si registroval první stránky u webzdarma tak mi to j při registraci uniklo a tak jsem to tam nechal bo se to tak v internetu lépe hledá a je to originální. ;)

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapáci: já teda na to moc nevypadám že bych mohl radit ale osobně bych moc opatrně přistupoval k těm dřepum a mrtvému tahu-tojsou sice dobré cviky ale většina lidi to přežene s váhou a má pak hodně dlouho po prdeli...

Jinak Davone: ty nohy se daji nafoukat i s malýma váhama a těch 70 kg je až až...zkus udělat s tím závažím 15-17 opakování :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je fakt, že za těch 50 minut hodiny tělocviku jsem to dal tak 30-50 krát. To jsme měli dobrej tělák, každej mohl dělat co chtěl. Dokonce když někdo nechtěl, tak nemusel dělat nic. Ale stejně si každej něco našel. Ať už fotbal, běhání, posku, pinec, prostě když to bylo všechno dobrovolné, tak každej něco dělal. A to bylo myslím super, kdyby museli všichni dělat tohle a tohle povinně, tak by na to všichni srali. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...