Listopad 28, 200915 r Autor už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení
Listopad 29, 200915 r už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení to seš rychlík teda....
Listopad 30, 200915 r No to sou teda rady, kotouče se normálně stáčí a vždycky stáčeli, pokaď ho někde zarveš a vyhřeješ, zkroutí se znova, to ale i NOVEJ , nebo jak myslíte že se ty kotouče kroutěj. Rada typu, kup to nový, budeš mít klid, je fakt cenná. V překladu: vyhazuj peníze, pro jistotu...
Listopad 30, 200915 r Kotouče se stáčejí, ale jak třeba měníš obložení abys je srovnal . Ale ne jak ti kotouč kope
Prosinec 10, 200915 r Já jsem kotouče nejdřív stočil,vydrželo to půl roku,pak jsem dal nový a pohoda. Takže jestli bych měl opět volit mezi stáčením a novými,tak bych je vyměnil za nové! Nemá cenu stáčet a vyhazovat peníze oknem.
Prosinec 10, 200915 r Kotouče bych určitě nestáčel. Lepší je dát nové včetně destiček. Stáčení a měnění destiček více sjetých za méně sjeté se v této době rozhodně nevyplatí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.