yockey Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Vloženo 28. Listopad 2009 už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení Citovat
pepinoTDi Vloženo 29. Listopad 2009 Vloženo 29. Listopad 2009 už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení to seš rychlík teda.... Citovat
logistik Vloženo 30. Listopad 2009 Vloženo 30. Listopad 2009 No to sou teda rady, kotouče se normálně stáčí a vždycky stáčeli, pokaď ho někde zarveš a vyhřeješ, zkroutí se znova, to ale i NOVEJ , nebo jak myslíte že se ty kotouče kroutěj. Rada typu, kup to nový, budeš mít klid, je fakt cenná. V překladu: vyhazuj peníze, pro jistotu... Citovat
Woody Vloženo 30. Listopad 2009 Vloženo 30. Listopad 2009 Kotouče se stáčejí, ale jak třeba měníš obložení abys je srovnal . Ale ne jak ti kotouč kope Citovat
ForesT123 Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 Já jsem kotouče nejdřív stočil,vydrželo to půl roku,pak jsem dal nový a pohoda. Takže jestli bych měl opět volit mezi stáčením a novými,tak bych je vyměnil za nové! Nemá cenu stáčet a vyhazovat peníze oknem. Citovat
Olin Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 Kotouče bych určitě nestáčel. Lepší je dát nové včetně destiček. Stáčení a měnění destiček více sjetých za méně sjeté se v této době rozhodně nevyplatí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.