Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar...

Neviete niekto poradit co robit ked mi zrazu prestalo is naklapanie prednych svetiel??n

:palec2: Odisiel ti motorcek na naklapanie svetiel. Vymenit za novy. :) :)

ahoj vyuziju tvuj topic na jednu otazecku jo:) chci se zeptat jak je to s xenonem misto mlhovek? sli by tam nacpat H3 ze?ma to nekdo?dikes

Ahoj, určitě nedoporučuju! Jde to už z dálky poznat a dopravní policie to hodnotí jako technickou nezpůsobilost vozidla. Takže mimo finanční pokutu (nemalou) zamykáš auto a pokračuješ pěšourem.

Navíc je to prasárna. A můžeš oslňovat. Pokud chceš xenony podívej se do bazaru.

:feve: ja se jen ptal :smich: me hned nekamenujte...

Dneska jsem stál u auta, a přemýšlel taky o Xenonu místo mlhovky :kuk: ale jak čučím to vyjádření, už je nechci :smich:

fakt uz sa xenony neoplatia ani to uz neni take moc krasne jedine ak je to v cocke to je ina rec a u nas na slovensku za xenony pani policajti beru technicaky

• 4 měsíce později...

Ahojte, mohli by ste sem hodiť link kde by som si mohol cez net objednať motorčeky. Dik

pozri sa tu v bazari, je par ludi, co ich ponukaju... ;)

No dnes som volal do jednej nemenovanej firmy a od roku 2001 majú za 10eur a do roku 2001 zas stojí 73 eur... :( to je snad zlý sen :-(

Zalezi ake mas svetla!!! pred faceliftom alebo po facelifte!!! Su dva druhy motorcekou na svetla. :)

Upraveno od PROCHY603

Cawte , dnes som vymenil motorčeky , ale ani tak mi to nefunguje :( neviete mi poradiť čo s tým môže byt? Motorčeky som kúpil od jedného z fóra a neverím že by mi predal zle motorčeky. Dik za radu

Mozes mat vadny ovladac (ide z neho premenne napatie na motorceky, da sa pomerat), mozes mat zlu kabelaz, ...

:( no tak s tým len do servisu :(

EDIT:

Nenasiel by sa niekto blizko NZ kto sa vyzna v tom , radcej jemu zaplatim ako servisu :(

EDIT2:

....nikto nič? :-(

Upraveno od Wojnar

Ozzy skus tie motorceky napojit napriamo na 12v a uvidis kde je chyba. Zle nove motorceky alebo kabelaz.

Dik Prochy vyskúšam , aj keď moc sa nevyznám v tejto oblasti myslím elektrika, ale asi budem musiet :(

Upraveno od Wojnar

čaves, všimol som si že si z NZ, ked máme problém my s elektrikou tak vždy sa obrátime na jedného chlapíka ked chceš pošlem ti naneho číslo v SZ, vždy všetko opraví :)

Upraveno od Wojnar

nazdar...ja som z Vinodolu a do NZ chodim často, tiež by sa mi hodil ten kontakt :palec2:

Dikes

Upraveno od Wojnar

• 1 rok později...

aj ja mam taky to problem zo svetlami.....len neviem ani ktora poistka je napojena z motorcekmy......este sa pokusim zapojit ich na priamo na baterku ale pomohlo by mi to ak nahodou niekto vie ktra to je poistka v poistkovej srinke....vdaka

pojistkové schéma najdeš tady:

skodaoctavia.cz/opravy/pojistky.htm

• 5 týdnů později...

Taka otazocka, daju sa predne svetla rozobrat tak, aby som sa dostal az k parabole? ci je sklo prilepene k plastu specialnym silikonom? praskla mi ziarovka a nasledne ocernela parabola tak to chcem vycistit, nove svetlo sa mi kvoli tomu kupovat neoplati

Předface, skleněné, ano. Face, polykarbonátové, ne.

Ale pochbuju, že to vyleštíš do zrcadlového lesku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.