Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi,

nenasel jsem jestli se to tu resilo, tak zakladam nove tema. Chtel bych se zeptat jak na skrabance na plastech v interieru. Jak se jich zbavit?

Znate nejake finty? Nebo existuje nejaka specialni pasta na vyhlazeni/zbrouseni?

Diky za rady

No riesilo a najlepsie bolo vyhodnotene ako horkovzduska alebo ak nemas tak zapalovac,tym teplom sa to neako sladi k sebe

Dělal jsem to horkovzduškou, ale pozor, jak to moc prohřeješ, udělá ti to lesklé fleky a může se rozdrbat taková ta struktůra na plastu :p

Pokud to prezenes a plast ma defect, zkus prelestit osetrujicim sprejem na plasty, ja pouzivam od TurttleWaxu a zatim mi pomohl i kdyz jsem redidlem na plastu musel neco setrit a tim si lehce narusil lesk plastu. Nastrikas sprej, nechas chvili pusobit a pak hadrou prelestis a vysledek je dobry ...

A je to lesklé nebo matné

A to je prave zajimave v tom, ze pokud chces matnejsi povrch nastrikas jej a hned rozlestujes, pokud ovsem chces lesk pak nastrikas a nechas pusobit a pak lehce rozlestis. Takze tak i tak se da pouzit. Zatim jsem s nim spokojeny, lesk mi vydrzi pres 14dni (samozrejme ze upada postupne) ale celkove vydrzi velmi dlouho, navic i voni slusne dlouho (cca tyden). Cena je cca 260kc (Bauhaus apod.)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.