Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau co by jste mi doporučili pro zvednutí Octavie 1.6 74KW Combi rv.98.Vzadu mám LPG bombu a šlo to rapidně dolů.Jsou pružiny z 1.9TDi 66KW tužší,že by se auto zvedlo?A k tomu po použít na předek a zedek podložky?Myslim na předek 25mm a zadek taky 25mm.

Vloženo

zdravím, tak se taky dostávám k tomu že zvednu sve TDI 81kw ale mám doplňující otázky:

1, v ETCE jsem nasel ze pro paket špatné cesty jsou i jiné tlumiče, normální kód je 1J0 413 031 a pro špatné cesty je 1J0 413 031 AM.

2, dalé zadní podložky pod péra jsou zobrazeny jen u provedení 4x4, proč nejsou i u normálního

3, pujdou dát péra z 4x4 na normální? přední i zadní? to by potom mělo byt vysoké jako 4x4 a ještě váš o ty podložky ně ?

Díky za upřesnění.

Vloženo
muzu se te zepatta na O1 sedi pruziny z O2 ted s ebavim o zadku ???

jojo sedí tam,pán mi je poslal omylem,když jsem je tam daval,ani jsem nevedel a pak mi volal,že se omlouvá ale já už na tom lítal a jsem spokojený

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Chlapi, co to máte už zvedlé, nebudou se trhat , nebo nějak jinak znehodnocovat kosti a uložení předního stabilizátoru???? :help:

Editováno: , autor: ad0da
Vloženo

mě ne, sice se ted docela zaobírám mlácením přední nápravy,ale souvislost to s tím nemá,spíš je to o tom,že denně najedu okolo 100km po Praze:(((

• o 3 týdny později...
Vloženo

Můžu ti doporučit,aby jsi zkusil tady odsud " KAKOS"e, ten dělal podložky mě,má hotový program na ně CNC. Rychlý a spolehlivý,.podložky super. Tak mu zkus napsat,nebo ti případně můžu poslat email na něj.

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Ja sem svoji octavii prizvedl v predu o 2cm a v zadu o 2,5cm. Do predu jsem si nechal udelat nerezové valecky a do zadu sem si to nechal vytocit ze silonu podlozky. A spokojenost :palec2:. Pak sem zvedal jeste GIV 4x4 a v předu o 4cm a v zadu o 3cm. V předu se to muselo zvednout hodne tam byly unaveny pera. A pozor kdyz to zvednete v predu hodne budete mit prdni kola do V....

• o 1 měsíc později...
Vloženo

How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/..

Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok..

dik

yoyo

Čauvec pánové, měl z vás, kdo jste zvedal podložkama nějaké problémy při STK?

Vloženo

Čauves,já problém neměl,sice jsem šel přes známého,kvůli černým předním oknům,ale toho zvednutí si tam ani nevšimnul, a pak kdyby jsi byl hodně drzej, můžeš tvrdit,že jsou to podložky homologovaný (existují,ale jsou daleko nižší) a na té podložce nemá šanci vidět nic,jestli tam má něco vyražené nebo nemá-pak žáleží na technikovi-když si ráno špatně vrzne doma,tak tě vykopne i s novým autem.

• o 4 týdny později...
Vloženo

nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II

post-20308-1241247280_thumb.jpg

Dobrý den. Neměl by někdo rozměry na Octavii 2 combi rok výroby 2006 TDI motor??? Moc děkuji

Vloženo

Ahoj, já mám na jedničkový oktávce pružiny z dvojkového kombika a mám podložky těchto rozměrů,předpokládám, že by mohly pasovat i na tvoji....ale ber to jen jako názor,nebo odhad....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...