azriel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 hlavně teda musim zjistit naco s A1-150 muzu ridit.je v tom peknej bordel Prosimtě A1-150 je kod pro malou motorku do 50ccm Jestli jsi už velký hoch,tak pořiď papíry na velkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 no někde píšou o nějakym rychlostním omezení a variatoru tak nevim,navíc mam zato že by se od novýho roku mělo zvedat na 125 tak nevim je v tom celkem chaos.....velkou asi ne-e nato se necejtim...navic jak znam svou herečku tak i na tu padesátku mě bude nutit patéřák tak sní nebude k vydržení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Tyto změny platí pouze pro nové řidiče.Proto když měnily skupiny AM a A ( kde AM byl malý motocykl do 50ccm a A velká )na skupiny AM ,A1 a A ( kdy AM byla do kostr.rychl. 50km/h,ale vyjímku tvoří AM-kod 150 je 50ccm bez omezení rychlosti ,A1 do 125ccm a 11kW ,A velká od 21let).A nyní je A1 a A a rozlišuje se to kodama hlavně u skupiny A1 skupina A je neomezená. mažná ti pomůže toto. http://www.mdcr.cz/c...izacni_kody.htm nebo zde : http://www.adventure...zacni-kody.html ale u mě platí,že když jsem měl pouze na auto a fichtl,tak zrovna měnily skupiny a A1 mělo být do 125ccm tak jsem se radoval,že si nemusim dělat na velkou že mě 125ccm stačí.Na úřadě mě vyvedly z omylu,že to platí pouze pro nové držitele,takže ti tam nalejou harmonizační kod a je to. A když jsem si to přebral,udělal jsem si na velkou a mam pokoj.... mužu jet na bábě a za 5 minut přesedlat na goldvinga Editováno: 20. Srpen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) ...paráda dík,ted jen najít nějakou padesátku co uveze dva "statný" a drandí aspon 90km/h :kol-28: Editováno: 20. Srpen 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Vydrž po novym roce si kup skutra 125 s variatorem,automatem 11kw a mužeš drandit,páč od nového roku to bude po ČR pro všechny co maj B stejný. 50tka co jede 90 asi nejni,ale určo se sežene pěkná Jawyčka Dandy nebo Mosquito, http://skutrmania.cz/clanek/202-stopetadvacitky-k-ridicaku-na.html?utm_source=tipmoto.com&utm_medium=rss Editováno: 20. Srpen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 to pravě vlasto nevim .... jestli se to nebude tykat jen nově vydaných řp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ne, je to na motocykl do 125ccm a 11kW s variátorem (aby se nemuselo řadit) ze zákona pro všecky držitele skupiny "B" - a hlavně, I PRO STÁVAJÍCÍ DRŽITELE... A ti co se holt vyžívají v tom si "zacvakat šaltrpákou" už si dávno udělali "plný áčko" nebo si na něj vzhledem ke svýmu věku zatím šetří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Tak to je super,ze se vraci k B i fichtl.akorat pro me uz je to mimo.ja jsem full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Tak to je super,ze se vraci k B i fichtl.akorat pro me uz je to mimo.ja jsem full asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 prodám sportovní pružiny HR -35mm na Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 budou mi pasovat? že bych to spojil s těma plechama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 pasovat ti budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 cenovka PM ? jinak množstevní sleva by asi nebyla co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 více po zprávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Chlapci, zima je sice ještě daleko, ale já sháním na svojí Fábku něco na zimu, komplet obutí. Ideál by bylo R15-16. Sice nepíšu do správné sekce, tak se omlouvám Kdyby někdo něco měl, tak se ozvěte. Mám limit 7 000Kč. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Není za co se omlouvat....V hospodě můžeš co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Hmm komu pak začíná dovolená..... ? Juchééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Me pred tydnem skoncila tak neprovokuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Stále aktuální moje poptávka po komplet zimní sadě alu na FI RS. :-) kdyby někdo měl na prodej, dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Brý odpoledne!!! Tak baráček úspěšně koupenej a po měsíci a půl i zprovozněnej internet!!! :kol-47: Můžu konečně říci, že jsem se opět ze středověku vrátil do 21. století !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Ahoj, nevíte náhodou někdo o levným pronájmu garsonky v Praze v okolí metra C, nejlépe Nusle nebo Holešovice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Brý odpoledne! Ráno jsem byl na rybách, zachvíli jedem s přítulkyní do Obi a pak budu makat na její audině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Nu tak nám F1 začala velmi zajímavě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Jo to byla prda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.