baris Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 vubec neni čas, ale tady se stejně nic moc neděje jak tak koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Dokonce kolega Ekkar_z_Bastlírny mluvi v polštině . Důkaz? Ano . První slovo v zprávě č.48867 To je nehodné slovo ale slovo . Editováno: 29. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Dobré dopoledne chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Zdarec Ty predstav si u nas neni snich a ani takova kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Dokonce kolega Ekkar_z_Bastlírny mluvi v polštině . Důkaz? Ano . První slovo v zprávě č.48867 To je nehodné slovo ale slovo . To SLOVO je citace z jistýho dnes už skoro zapomenutýho filmu - shodou okolností je to POLSKEJ film a to SLOVO je tam velice důležitým heslem k přežití hlavních hrdinů... Tak a teď je to na Tobě najít, kterej film to byl a v jaký situaci se to SLOVO muselo použít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 No shodou okolnosti vim o ktery jde ale taky to SLOVO se v polsku pouziva ve stejnem smyslu jako u nas "vole" , to znamena jako carka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Nj, pamětník se nezapře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) Viš Ekkar... ja už ne dívam se filmů od cca. 12 a 15 let. Ja nevím z jakého filmú to je. Ja mám velmí moc tv s filama ale jejich ne dívam se Editováno: 30. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Znate nekdo Milovice? (v okoli Nymburka) Byl tam nekdy nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 je to tam jak v Karvine na šestce teda znam to z doslehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Takze ocistec, kdy pruchodem se zbavis nepotrebne penezenky, mobilu a klicu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) Ahoj lidé Dneška mám hodný humor . Těším se na to Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) Znate nekdo Milovice? (v okoli Nymburka) Byl tam nekdy nekdo? Bývalá posádka "Spřátelené armády" = dneska vybydlený prostor, jediný co se zachovalo, jsou betonový stavby po Rusácích... Ani 22 let nestačilo k úplný likvidaci všech pozůstatků, co tam nechali - v menším měřítku to máme u nás v městě taky. Jít do přilehlýho lesa třeba na houby znamená koledovat si o "nález" munice a dalších "suvenýrů"... Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 brý večír!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 To je ale nuda, nic mi nebaví!!!!!!!!!!!!!!! :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Klouze tam jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Mi povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Tys dneska musel hrabat jak zamlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Brý ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 pic Bille ??? co to píšu ??? jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Jo blil tu Bill nebo tu neblil Bill sichta ? Po sichte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Po šichtě!!! :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ja si v klidku marodim a udelal jsem si z kuchyne lakovnu ... moje me zabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Nu popravdě jsem na tom tak trochu jako ty, já nastupuji do práce až 7. ledna 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.