cerrtinka Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 prd vydržíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Já vstával 5:15 do práce Editováno: 9. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 to ja už jsem na ceste do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Já vstával v 4:30 do práce. Jo a máme 2001 což je rok výroby mého mazlíka. Huráááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Co si pamatuju tak v 2001 jsem začal dělat středni školu .... jinak Ondro ja taky vstavam v 4:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 To já byl už rok po vojně a stěhoval se do Prahy kvůli práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Dcerce už byl rok, dneska je z ní slečna, která už okukuje kluky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 žeby po mojom?? ...tiež ročník 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ja już w 1993 oglądałem się za dziewczynami i jedną miałem . Teraz się też oglądam za kobietami . Sledoval jsem v roce 1993 pro dívky a jeden jsem měl . To je také hledá ženy: D. Pouzival jsem google translate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Vic jak 50000 postu . To je velmi moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 To vis Tome , v Hospode se tlaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 To jo wiym ży my tutej klachomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Aaa Ty godosz ? Toz to az miod poczytac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 jo godom ale tym ślonskim niemieckim a ty tyż ? Jozzi godej mi ktera je nojlypsza bcm do fabii ktera mo wszystko bo niy wiym kterął mom kupioć Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ich bin Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 chca miyć: halogeny + dzienne maxika niski stan płynu do spryskiwacza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Halo Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ich bin Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Jsem bohužel extrémně debilní na cizí jazyk.... A je to škoda mohl bych být už o hodně výš co se týče mého oboru a praxe atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ondrero pouzival translate google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 na základke som mal nemčimu,ale tam sme sa snažili vždy nejako z hodiny uliať..teraz zisťujem,že veľká chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Jako něco zašprechtim, ale to je slabota na to co bych potřeboval A nejsem schopnej si k tomu sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 no vidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 ja trosku sprecham bo musim s rodinou v nemecku musim se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 a preto dohováram synovi,aby sa cudzie jazyky učil,lebo si to bude raz vyčítať,tak ako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.