Voice Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 jozzi co máš za výšku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 UTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 jozzi co máš za výšku? 180cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 čerti přidej ještě 6 cm a maš to i bez bot ... ...se citim jak při vyslehu normalně je to Uniwerstet Technologiczno-przyrodniczy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak to já mám EUS. (Engeneering Univerity of Shakalow). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Vlasto tak pokud Ty předstiraš že pracuješ to je jen a jen dobře No už jsem se taky setkal s názorem,že stejně se tam jenom válíte Nicméně teď už to mužu napsat,dnes byl klid,sice to bouchalo kolem dokola,docela šrumec ve vysílačce,ale Bělý nad Radbuzou se vše vyhlo obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 To je jen dobře , ja vždycky nerad poslouham jak maš nějaky vyjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 no začíná to bejt venku ošklivoučký,padá ten bílej krásnej sajrajt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Myslíš mokrý bílý svinstvo? Tady u nás padá už o rána, na silnicích to nádherně klouže, cestáři jako obvykle posolili jen "jedničky" a na zbytek hodili kládu, takže jak se sjede z hlavní, člověk aby měl v pohotovosti brzdicí padák a občas i katapultovací sedadlo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 odklepat, u nas nic , sice toho něčeho bileho je furt dost i na cestah , mam už toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 U nás máme 34,29 mm vrstvu už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 tak konečně z rachoty doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Hmmm a já teprv do rachoty jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ja uz tu jsem ale reknu vam poranu nudaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Těžká nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 já se taky chystám už na odpolední dneska mám svařovat sedačky do Mercedesů - Brrrrr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 A já to po práci po 15:00 a návštěvě známé vše prospal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ahoj Jak je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 to se dělá spát na návštěvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Dneska jsem přišel z práce už ve 12h dal si svíčkovou (byla luxusní) no a potom bylo váleníčko u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 svíčková uprostřed týdne skoro? to se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Jsem si jí poručil včera před spaním jsem na ní dostal chuť, tak přítelkyně se dneska činila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 a tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 ale před spaním máš mít chutě na něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.