chiquillo Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 třeba se šel někam ohřát do hospůdky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 A teď někde leží zavátý sněhem a najdou ho až na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Sakra zase nemůžu nějak usnout dopadlo to až tak, že jsem si musel pustit ntb :D asi si pustim film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Snih , snizek , snizecek urva bile zasane neco zas pada ... me ta lopata vroste v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Brýýý ráno Tak asi odvezu zmenšit řemenici k soustružníkovy a potom asi do hajan . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Zmenšit řemenici? Rozvěď to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Potřebuju na bowlingu zpomalit chod podavače na kuželky, tak musim zmenšit řemenici aby se to točilo pomaleji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jo taaaakhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Abych pravdu řek, tak někdy z toho bowlasu mám nervy na dranc :D asi si rozšířim živnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ja bych otevrel bordel , podivej se jak u nas prosperuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ty máš bowling kromě instalatérských prací? Jinak zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Mate fajneho prezidenta i v Polsku mame Kaszalota . Pravy prezident Polska zemrel v smolensku . V Gliwicach je moc snihu. Dneska padalo a je 15 cm vic snihu a uz nepada a je -1*C. Spadl jsem do dnes, protože čistič neodstraní sněhových schodech ale naštěstí jsem se držel zábradlí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 AHoj no u nás taky přes noc sněžilo .. teda u nás na moravě a napadlo asi 15 cm. Ráno jsem jel do práce a připadalo mě to že byc snad já měl ten sníh na té silnici odhrnovat že na to ti silničáři čekají Zeman se na hradě uchlastá ale lepší než schwarcenberg. Vašeho prezidenta je mě líto, myslím že zrovna jsem vstával ten den když spadlo to letadlo. U nás okamžitě dávali mimořádne zprávy na ct24 a já nevěřil co slyším. Bohužel i takovéto neštěstí se stávaji Zemřelo tam tehdy mnoho vysokých představitelů polské vlády ne? U nás kdyby takto spadlo letadlo s představiteli senátu a vlády to by nejméně polovina lidí netruchlila ale slavila. A prosím Vás nevíte někdo kde seženu kastlík pod rádio do F1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Ahoj vscheny U nas Tusk Lhar nechci mluvit prawdu o smolensku . Tusk je verny sluha Moskvy to co Putin mluvi to je pravda. Putin je Lhar cislo 1. U Jasnej Górze v Częstochowie jsou fotky + jemeno ti co zemreli v smolensku. Včera byl film o leteckém neštěstí v Národním kanálu Geographic, což je velká lež a odpadky filmove. Editováno: 28. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Bowling nemám bohužel jenom se starám o servis...když je nějakej problém tak zavolaj a já opravim to by bylo jiný kafe, mít vlatní bowling ale tenhle bych nechtěl :D Hele zejtra se jedu podivat na nějaký díly tady u nás, tak když si vzpomenu tak se ti podivám za nějakej rozumnej peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jojo tak koukni ale doufám že rozumnej peníz za kastlík (pokud se bavíš o tom) je i u tebe stejná částka jako u mě Každopádně už jdu spát. Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ja jdu spat Dobrou a sladke sny Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Brý večír!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To uz je skoro doba obeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To mě nemusíš říkat. Už si dávám předkrm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Domaci ? ... takove fotky by meli zakazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zásadně nekupuji. Tam nevím co je za svinstva. Tady jsem byl u zrodu téhle pochoutky a při vkládání do kotle jsem se trochu opařil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Kruci ja mit na to cas , ja jen cekam a prizivuju se v rodine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.