Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zraloku jak pojedu k Tobe na grilovacku tak Ti navarim ;) od gulasu jsem u nas doma ja ;) a degustovala snad cela rodina ;) pul hrnca tak pet litru zdegustovano , zapite plzni :D

post-63075-1360170693,489_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Dodam do jidla od Jozzieho jeste to

e78c72e732a57f05m.jpg

Polska drożdżówka s kremem mńiam :) i jeste snad pivecko ceske nebo polsky Okocim strong :D

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Včera k obědu šoulet s uzeným, prdy byly až k ránu, ale stály za to, nepřál bych nikomu stát blíž jak 5 metrů za sebou.

Dneska jsem se musel odbejt, jsem po noční a vstával jsem až po 2 odpoledne, tak jen rychlovka chleba se škvarkovým sádlem a teď večer selská omeleta, naštěstí už dnes nikam nepojedu, tak se dala zapít pivkem...

Vloženo

Zraloku kdybych byl v CR tak rad , i naka prijatelna domovinka by se nasla ;) jimak drozdzowki to je neco jako nas kolac akorat zemjsou zasadne s tvarohem :) Brou kluci ;)

Vloženo

U nás je "místní endemická specialita" takzvanej JABKANEC. Dokonce každej listopad se tu pořádá "jabkancová pouť" - a ten "jabkanec" nemá s jablkem vůbec nic společnýho. Je to placka z těsta z rozmačkaných vařenýcch brambor a mouky, namazaná tvarohem a přehnutá vejpůl - a tak opečená bez tuku na litinový plotně. Jabka se tady u nás říkávalo erteplím, takže je to spíš "bramborovec" - a vzhledem k náplni je to hnus humus - aspoň pro mne...

Vloženo

Vy mě tady děláte chutě teda .. člověk příjde, řekne si že už nic jíst nebude protože jde spát, pak si to tady přečtu a už bych zase jedl :D jinak ten velký koblih pocukrovaný vypadá dobře. Kde se to dělá?

Vloženo (editace)

Dobre odpoledne :)

Petr > Ona je z Gliwic :D . U mne takove pecou :) . Ona neni draha , jen 2.10 zl.

Dneska mame tlusty cvertek tak musime mit pupen s pudinkem np.

882d04195edbf808m.jpg

Jde behat :)

Budu pozdej

Editováno: , autor: TOMUS

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...