jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Ahoj kluci , ja ma za sebou uspesne vareni segedynu ve velkem kotli i s degustaci Citovat
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Co všecno okolo hoří? A degustaci provedli hasiči že? Citovat
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Ten jsem neměl ani nepamatuju a ta moje mi ho nechce udělat, protože to u nás nikdo jinej nejí. Citovat
jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Zraloku jak pojedu k Tobe na grilovacku tak Ti navarim od gulasu jsem u nas doma ja a degustovala snad cela rodina pul hrnca tak pet litru zdegustovano , zapite plzni Citovat
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Ty wole, mňam. Kdy můžeš přijet. Třeba příští víkend? Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Já má m k večeři houbovku, knedlík a hov. maso Citovat
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Dodam do jidla od Jozzieho jeste to Polska drożdżówka s kremem mńiam i jeste snad pivecko ceske nebo polsky Okocim strong Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Nikdy teho nejedl i uz kritika . U Vas nema taky jako zapečená houska . Vy jen mate rohliky Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Včera k obědu šoulet s uzeným, prdy byly až k ránu, ale stály za to, nepřál bych nikomu stát blíž jak 5 metrů za sebou. Dneska jsem se musel odbejt, jsem po noční a vstával jsem až po 2 odpoledne, tak jen rychlovka chleba se škvarkovým sádlem a teď večer selská omeleta, naštěstí už dnes nikam nepojedu, tak se dala zapít pivkem... Citovat
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Ja jim vsechno a me nic neni Ekkar > ale nepoužívejte Lagxigenu bo jste již lagxigenie . Soucim Ti Editováno: 6. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat
Ondrero Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Já se dusil zapejkenejma těstovinama dneska :D Citovat
TOMUS Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Voice u mne je 0*C neco pada dest i je velmi dobre Citovat
jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Zraloku kdybych byl v CR tak rad , i naka prijatelna domovinka by se nasla jimak drozdzowki to je neco jako nas kolac akorat zemjsou zasadne s tvarohem Brou kluci Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 U nás je "místní endemická specialita" takzvanej JABKANEC. Dokonce každej listopad se tu pořádá "jabkancová pouť" - a ten "jabkanec" nemá s jablkem vůbec nic společnýho. Je to placka z těsta z rozmačkaných vařenýcch brambor a mouky, namazaná tvarohem a přehnutá vejpůl - a tak opečená bez tuku na litinový plotně. Jabka se tady u nás říkávalo erteplím, takže je to spíš "bramborovec" - a vzhledem k náplni je to hnus humus - aspoň pro mne... Citovat
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2013 Vloženo 6. Únor 2013 Vy mě tady děláte chutě teda .. člověk příjde, řekne si že už nic jíst nebude protože jde spát, pak si to tady přečtu a už bych zase jedl jinak ten velký koblih pocukrovaný vypadá dobře. Kde se to dělá? Citovat
azriel Vloženo 7. Únor 2013 Vloženo 7. Únor 2013 bry rano panove....no vlastne dobrou noc....dam si papani a jdu chrnet.dneska dam posledni nocni a pak az v pondeli ... Citovat
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Vloženo 7. Únor 2013 Dobre ranoo a dobrou noc Peto , kdyz mam cas twk si pro jednu drozdzowke dycky skocim naproti do obchodu , jinak jak rikam je to spise kolac , je to pecene Citovat
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Dobre odpoledne Petr > Ona je z Gliwic . U mne takove pecou . Ona neni draha , jen 2.10 zl. Dneska mame tlusty cvertek tak musime mit pupen s pudinkem np. Jde behat Budu pozdej Editováno: 7. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.