Ondrero Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Dal jsem na většinu a mě se líbí také víc 2....Takže jsem si ho už zamluvil... Jsou to totožné volanty ,akorát ten RS je na mě moc kulatej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Mě se nelíbí to prošívání na té 2 .. soused ho má na normálním volantu a po pár tísících to vypadá hrozně.. ono to vypadá hrozně už od novoty ale je to tvůj volant, tobě se líbí něco jiného Já mám starý 4 ramený, odpovídající najetí 201 180 km a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 No ono já si ho budu stejně nechávat prošívat podle sebe... Nějak tak aby vypadal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Ahojky trochu jsem si přez zimu hrál a tak už mám připraveno na sezonu :kol-28: teď už se zase začnu věnovat džundovi potřebuje pár drobností doladit. Jo už tu zas trochu poletuje snížek tak doufám,že se nerozlítá už mě vyloženě sere a to mám zimu docela rád.ale stačil by tak měsíc max. dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Hurááá už to jede :D )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jo, konečně. Prej ve 13 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 No Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Jsem rád, že to už fahčí ale jdu zas hrát WoT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 brý odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jak se mění vzhled fora??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Nalevo dole je nápis "Změnit téma" - na ten si klikni a vyber si vzhled. Ten, kdo překládal popisky ve zdrojáku fóra do češtiny, asi neuměl nic jinýho než Google Translator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 parada vzhled sem musel menit, to je vpoho, ale libi se vam ten textovej reklamni pruh nahore pod menu? Ekkare - ani ten prekladac neumel, pac neni komplet prelozeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 jj díky, já ho kdysi měnil, ale už jsem to zapoměl, njn hlava děravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 stavaj se i horsi veci treba odpovidani pres plny editor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 nu to mi povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 hlavne v carbon green to jde nejak podivne ten panel s formaty, strasne mi sviti do oci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 ale parada, uz chodi rychlej prispevek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Já používám ŠkodaApple, možná není nejhezčí to uznávám, ale mě vyhovuje nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdar kluci taky jsem si všimli že se hnul čas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 nu jistěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 přiště řeknu klukum žeby to chtělo par let zpatky at mi shoustnou vlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 myslíš že by to pomohlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Sem myslel, že se to dneska ani nerozjede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 každý den není posvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.