Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 http://www.bmwdycom.cz/karta-vozu-novy.html?id=30 Dobrej pekáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Brý, máš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Kurde naky dolamany ale ziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Divoká noc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 http://www.euronics.cz/televize-lg-32ls5600-lgg32ls5600/p296159/ Je dobrá? Zvažuju koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ty ja nevim , za tu cenu bych se kouknul po samsungu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Už kupuju Samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 S tim mam alespon skusenosti , poridil jsem si na vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tak a koupeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Divoká noc? Jo, pracovní - a druhá bezprostředně následuje, za dvě hodinky už budu nastupovat na plac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 čeče ty budeš bohatej, taky pořád v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Viď, ani to neunesu, až si půjdu o vejplatě pro ty drobný s ruksakem... Co je horší, že v sobotu i v neděli mám denní, takže budu viset v rachotě a doma mi leží nakoupený LEDky plus další komponenty na interiérový svícení. Stropní lampičku nad zadní sedačky už jsem nainstaloval asi 14 dní zpátky, ale k tomu ubastlení LEDek do obou (počítám že samozřejmě vyměním žárovky za LEDky i v tý přední) se furt nemůžu dostat... Kupovat 2 x 3 LED moduly přímo do stropní lampy za 560Kč sada (neboli do 2 lampiček celkem 1120,- Kč) plus počta k tomu se mi teda nechce, když počítám, že chci instalovat 6 + 12 + 6 LEDek do každýho světla, k tomu 8 řídicích obvůdků a 16 odporů (aktivní polovodičový zdroje proudu pro stabilizaci jasu LEDek), tak při cenách 9,- Kč za 1ks bílý LED, 6,- Kč za 1ks LM317L a korunu za odpor jsem na ceně necelejch 300,- za jednu lampu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 zdary..tak se pochlapte pánové..kdo mě pozve na panáčka?? mám den na pendrek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tak to me se dneska darilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Panáka nemám, protože sám mám málo. 2 litry už jsou v mrazáku a 1 litr jsem už daroval. To je vše co mi zůstalo. Takže jen pro osobní potřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ja tam vidim neco co mam TUZE rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Jooo tuzemáka taky můžu.....v cukroví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 No prave , dyt to tak krasne voni cukrovim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 To je hruškovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Domaaaaaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ahoj lidi, tak jsem projednával kola s bratrancem a on mě říkal že ty gepardy jsou čínské šmejdy a že se už stalo že se kolo zlomilo ve větší díře a že by měly mít alespoň nějaké číslo zezadu .. ale tak jsem uvažoval nad RSW .. myslíte že to je taky čínský šmejd? Jaké alu máte vy? V těch 14 jich je tak málo člověk chce vypadat hezky a obchody ho jen omezujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Brýýý večer )) tak dneska jsem od přítulky dostal bombovej dárek!!! První věc co mi opravdu vyhrkla slzi z očí :D ale po druhy už ok :D Editováno: 13. Březen 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Joo ty kráso ostrej dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.