chiquillo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Kuci tak ještě zitra do práce a potom volníčko )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 (editace) Tak to já už to dneska pro tenhle měsíc zabalil a do rachoty jdu až ve středu. Ale ráno to bylo k posrání - šel jsem na pátou, všude mírně umrzlo, sucho. V 6 jsem vyšel z budovy a myslel jsem, že mě škromptne - ZAS PADALO MOKRÝ BÍLÝ SVINSTVO A BYLO HO UŽ MINIMÁLNĚ 5CM.... Naštěstí se to během dne upravilo a padat přestalo... Editováno: 29. Březen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 ........... vstavat a cvicit vy bando lina :D ranni ptace, dal doskace :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Dobré A další pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) Lukason:To je trochu jinak:Ranni ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče. Jinak samozřejmně dobre ráno. Editováno: 30. Březen 2013, autor: bitttpower 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jo ja rano bez lahvacka ani ranu vcera me holciny kapku priopily jinak bry ranko panstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jo tak ony tebe? to mi připomíná scénu ze slunce seno, já ho nenalila,on chlastal sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Ja hlastal sam ,ale kdyz ony byly tak hodne .... zitra v tom pokracujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak jsou svátky je to potřeba To jen slušný lidi jsou v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Libore Ty zas makas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 No spíš bych to nazval že pořád, hold dělám v podniku kde je něco za něco, chceš 6 dní volna? Tak 6 dní makej A každej den jsem tu 11,5 hodiny Končím v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) Zdravím vidím že jozzi už zase zakopává o kameny a Libor velký dříč jako vždy maká Zapoměl jsem dodat, Péťa se jako vždy fláká Editováno: 30. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak ja se taky flakam , opravena lampa a dvere od skrine , upeceny medovnik , tedka se tam pece kure , udelany salat , poluxovano , no holt se flakam jo tvarnice zakopavaj o mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 No koukám že jozzi jede No jo, někdo makat musí, a hold když člověk dělá v téhle profesi, kde lidi jezdí nejvíc na víkendy/práznidny/prodloužené víkendy/svátky tak se nedá nic dělat, máme otevřeno celý rok, kromě jednoho týdnu přes vánoce, a už se loni našli takový debilové co chtěli se ubytovat přes vánoce... Tohle nepochopím asi nikdy -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Já akorád stihl koukat na tv, posnídat a teď poslouchám hudbu Asi se jim nechce být na vánoce doma no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak ja uz tez nesedim na vanoce doma jinak Libore mas recht , holdmtakova prace Peto vsak ja nesedim potichu , sousedy lecim davkou power metalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 kruci jak já vám tu pohodičku zavidím No to chápu že chtějí být jinde na vánoce, ale tak logicky, když chci někam pryč tak otravuju lidi kteří chtějí být doma s rodinou a užít si svátky, a ne tohle, bože jak mě tohle pokaždý vytočí Samozřejmě že něco jinýho je Silvestr nebo Nový rok, to chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak ja to chci letos zkombinovat , nekam na ledovec at si to i uziju a neni nad to se opit v alpah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 V Alpách Alpou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Samo sebou , na mazani , teda namazani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 A dneska pěkně k obědu vrabec a zelí a dvě studený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Tak vrabca bych si taky dal ... s knedlikem ? .... pifko uz nasavam 4te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Já mám na oběd řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Si nekdo zije ale ty zitra kuchtim ja , sjizdi se mi rodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Jojo vrabec, zelí a dva knedlíky bramborové a dva špekové super oběd a teď zase zpátky u bazénu.hned bych se teď naložil do výřivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.