Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 JJ teď už mám břicho úplně dole, nepohnul bych se ani o cenťák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Takový, sezónní snížení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Voice:Jak vidiš tak jsi kozy bohužel nedělam, jak potvrdil Haniss,a pořad to bíle svinstvo na Frýdecko Místecku pada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 No vidím že né, je to fakt síla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Nevim jestli jsou teda Velikonoce nebo spiš Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Trocha odlehčení http://autobazarlubenec.cz/index.asp?menu=683&record=8793 V mém případě první Fabie s sutomatem co jsem kdy viděl EDIT: Koukám že forum má ještě zimní čas, tak ten sníh je asi ok, když podle fora je ještě zima Editováno: 31. Březen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ja uz i s jednou jel .... jinak pozor nesnezi jen na Frydecko-Mistecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A jak se s tím jelo? Popřípadě nevíte do jakých mororizací se dali sehnat? Jestli jen na tuhle 1.4 74kw a 1.9TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Já jezdím 1.4 55kw občas a je to super, já jestli se v životě někdy zadaří tak už jenom automat.....1,9tdi fabiu jsem v automatu neviděl. A to cos postnul je vlastně taky 55kw, tak že ta samá co s ní sem tam jezdím Editováno: 31. Březen 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Automat se dával snad s výjimkou "litrový" fábule 1.0MPI 37kW do všech motorizací - ale ne na každej trh. To co se vyváželo do rajchu i jinam, o tom se českýmu zákošovi kolikrát ani nesnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Fakt jsem to nikdy neviděl, jenom jednou v katalogu Jojo ty vývozní jsou super, občas mají super výbavu, jeden čas tady v bazaru stála Fabie Sedan, xenony, černá metla, kola měla Poli (nebyli asi z výroby) sunset,maxidot, klima, tempomat, sportovní packet a motor jako mám já tudíž 1.9TDI, tak jak se mi ten sedan nelíbil tak tenhle byl super Ale chtěli za něho něco okolo 190.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Jo a je to 4-kvalt tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ja jel z 1.4 v holandsku a byla to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Jojo to myslím že jsem viděl na nějakém maxidotu na netu co byl obrázek tak ve spodní řádce, která ukazuje zařazenou rychlost, tak tam bylo max 4. Tak pro pohodlí je to fajn, ale je to ta samá co byli v passatech a strašně se sr*li? Nebo to je jinej typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 V pasatech nevím, ale tyto samé převodovky jsou v golfu čtverkovém jak 1,4 tak 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Myslím že ne, v pašíkách byla pro vyšší výkon - ta ve fábulích byla tuším z golfíka. Pozdě Editováno: 31. Březen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Krásné prožití vánočních svátků. Jinak k Fábii v automatu. Známej ji měl a já s ní jezdil asi měsíc. Byla to 1.4 MPI 44 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ten pozdrav a jak se ti s tím jezdilo, já si ji snad pojedu zkusit ze zvědavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Víc to žralo ale jinak žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Ahojte všichni .. máme tady konečně ty bílé vánoce které každý chtěl. Jinak pro info .. Frýdek-Místek už nekolabuje sněhu asi 40cm. Na silnici už to je lepší a sněžení téměř ustalo. Janovice - odpoledne párkrát vymazány z mapy z důvodu kalamity, Frýdlant nad Ostravicí - kalamita jak na sibiři a k večeru Ostrava vypadala líp jak Frýdlant odpoledne. Ale silničáři nestíhali absolutně. Najezdi jsem 80 km a nejhorší byla cesta do Frýdlantu odpoledne .. člověk nevěděl jestli ještě jede po cestě nebo už po chodníku Mám i videjka a fotky Takovou cestu jsem ještě nezažil. A k hustému sněžení i slušná mlha. Mimochodem chtěl jsem dnes jet na bílou, ale rozmyslel jsem si to a jak jsem v čt slyšel, že ani oni se tam autem nedostali, jsem rád že jsem tam nejel a ano, jsem magor ale Fabian jel co to šlo! A už jsem 3x ometal satelit protože nehrál! To jsem za celou zimu nemusel ani jednou dělat! Editováno: 31. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ahoj, tak po celém dni na silnicích toho mám dost, že si dám lahváče a jdu se válet k tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Zdar kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 čau jozzi, koukám, že tam máte taky hezkou nadílku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Já ještě jedu 30 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.