žralok Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Mám to nachystané ale uvidím jak mi to vyjde časově. Zítra musím ještě na poštu a poslat důležité úřední dopisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Dobré zimní ráno. Dopiju kafe a za 20 minut startuju pašíka a jedu směr Hradec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Bry ranko , u nas ? U nas zas kuva snezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Tak jozzi chceš taky teda vršek na měrku oleje ? Montáž jednoduchá. Bez lepidel a násilí. Stačí ti lámací nožík akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Tak ja bych rad , ale prosla by mi jen dobirka ucet v cr nevedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Teda tady v havířově je ale hnusný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 :kol-98: :kol-98: jo jo proto jsem radeji v pondeli odjel ale v patek do Havru jedu na vikend zpet. To co se deje v Havru to nikde neni a nebude, radeji to ted sleduji na netu si to tam ted uzij kdyz tam jsi bo tam na tom zapade to nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 U nás tohle bylo na začátku zimy a stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Ale je to sila ze jako kdyby clovek prijel nekam do ruska bo to se fakt jen tak nevidi jak to tam je v tech ulicich a hlavne na parkovistich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 A to dneska kluci i snezilo , no sibir kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 No zaparkovat, to bylo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Mas snizeno, tak sis to odpluzil a bylo , no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 No po cestě párkrát chytlo zmrzlou hroudu ale jak jsem vjel na parkoviště tak po 5 metrech konec, před nárazníkem tuna sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 alespoň budeš mít na co vzpomínat na tom západě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Samy kladný věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Zdravím všechny přítomné i již nepřítomné .. U nás opět sněžilo to je fakt .. hrůza. Já z toho auta už udělal pluh na cesty Každý den plužím parkoviště a další cesty. A to nemám sníženo ani o milimetr a jsem moc rád Jak se jinak všeci máte? Nezapomeňte v sobotu je brněnský autosalón! Prý tam nebude tolik vystavovatelů co bývalo, ale já tam chybět rozhodně nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Já budu muset chybět, protože z pátku na sobotu mám 12h noční a nevyspalej nikam nejedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Bry ranko Tesin , zas snezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jozzi, ty jsi z Těšína? Tam jsem prožill mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jsem , rozeny Tesinak .... a taky cele mladi i snad i stari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Dobré ráno probuzení na moravě je fakt fajn ale z okna se moc dívat nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 A co delas na morave ? Ja myslel ze jsi v Havru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jozzi: No ja tež rozený. Jinak ráno sice sněžilo, teď je však klid a i to ranní sněžení nestálo ani za povzdech ve srovnání s Velikonocemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Mas recht , na velikonoce bylo vic snehu jak na vanoce .... z ktere casti ? A kde ses vlastne usidlil ted ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.