Duben 2, 201312 r Mám to nachystané ale uvidím jak mi to vyjde časově. Zítra musím ještě na poštu a poslat důležité úřední dopisy.
Duben 3, 201312 r Tak jozzi chceš taky teda vršek na měrku oleje ? Montáž jednoduchá. Bez lepidel a násilí. Stačí ti lámací nožík akorát
Duben 3, 201312 r :kol-98: :kol-98: jo jo proto jsem radeji v pondeli odjel ale v patek do Havru jedu na vikend zpet. To co se deje v Havru to nikde neni a nebude, radeji to ted sleduji na netu si to tam ted uzij kdyz tam jsi bo tam na tom zapade to nikdy nebude.
Duben 3, 201312 r Ale je to sila ze jako kdyby clovek prijel nekam do ruska bo to se fakt jen tak nevidi jak to tam je v tech ulicich a hlavne na parkovistich.
Duben 3, 201312 r No po cestě párkrát chytlo zmrzlou hroudu ale jak jsem vjel na parkoviště tak po 5 metrech konec, před nárazníkem tuna sněhu
Duben 3, 201312 r Zdravím všechny přítomné i již nepřítomné .. U nás opět sněžilo to je fakt .. hrůza. Já z toho auta už udělal pluh na cesty Každý den plužím parkoviště a další cesty. A to nemám sníženo ani o milimetr a jsem moc rád Jak se jinak všeci máte? Nezapomeňte v sobotu je brněnský autosalón! Prý tam nebude tolik vystavovatelů co bývalo, ale já tam chybět rozhodně nebudu
Duben 3, 201312 r Já budu muset chybět, protože z pátku na sobotu mám 12h noční a nevyspalej nikam nejedu...
Duben 4, 201312 r Jozzi: No ja tež rozený. Jinak ráno sice sněžilo, teď je však klid a i to ranní sněžení nestálo ani za povzdech ve srovnání s Velikonocemi
Duben 4, 201312 r Mas recht , na velikonoce bylo vic snehu jak na vanoce .... z ktere casti ? A kde ses vlastne usidlil ted ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.