Mr.Kyblik Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Brý večer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ahojky o víkendu jsem se byl trochu vyvětrat na čezetě a nakonec to vylezlo na 550km,návštěva motomuzea Rabakov u Mladý Boleslavy Nedělní obydek byl zvěřinový gulášek v Hajence z filmu Slavnosti sněženek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Tak to jsi měl pěkný víkend!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Přímo bombovej,sice v neděli ráno trochu bolela hlavička,ale zas tak drasticky jsem se neožralinkal a čestvej vzduch to pak rychle vyhnal z těla ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Super výlet Jooo na motorce je ultra svoboda JInak dobré ráno pracujícím lidem já jsem dneska doma Na západě prší, teplota pro mě příjemná, asi 15°C, klidně by takhle mohlo zůstat po tom včerejšku, to bylo hrozný, každopádně bouřka žádná, a to jsem se tak těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 jj v Kersku je krásně ... a jak to, že nebyl se šípkovou nebo se zelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Dobré dopoledne... Olomouc vedro jako sv*ňa.. A to já si ještě v tom vedru rozmyslel, že půjdu přezouvat auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Jooo to znám když jsem dáva letní, říkám super tři dny nádherně, tak jsem další den vstal, trochu pod mrakem, říkám si, to dám, a najednou taková průtrž byl jsem durch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tyjo, déšť by mě možná i přišel vhod... Já dával teď zimní, přeci jen zima už je za dveřmi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 No to je jasné léto už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 já už je na roomovi pro jistotu ani nesundával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Brý odpoledne!!! Tak konečně z rachoty doma. Před náma víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 já už je na roomovi pro jistotu ani nesundával Počkej, Martine, tady u nás už sníh žádnej není - až pojedeš v pondělí s Juniorkou na tu zkoušku a pro kabel k nám, tak si vem pro jistotu letní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 :D perlíte dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tak zejtra hurá na SLALOM KDYNĚ - MČR+VZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Joo to já mám víkend v arbeitu -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Počkej, Martine, tady u nás už sníh žádnej není - až pojedeš v pondělí s Juniorkou na tu zkoušku a pro kabel k nám, tak si vem pro jistotu letní... nene, budou tam zimáky, co kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Joo to já mám víkend v arbeitu -.- Tak to ti nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 stejně bude hnusně, tak aspoň ho to nebude štvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Počasí na Pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 a bude hůř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Horší to být už nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ano, bude hůř, neb polovic už signalizovala nutnou potřebu o sobotě navštívit nějaké prodejny v nejbližší "malé vesnici" - Pardubky, Hradec, Olmík - co mi prý přijde vhodnější. Zase budou prachy lítat jak sláma z řezačky... Neděli jsem naštěstí uhájil, neb se jede GP Španělska formule 1 - i když po minulý GP nevím nevím, jestli má význam na tenhle lžipodnik koukat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ekkar: tak to ti nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Kurna konecne patekm, to byl teda tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.