PyroSVK Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 makacka Inak u nas tiez neprsalo.. pekoty su tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 mne sa plány nakoniec dosť pomenili dnes. obed, oddych pri notebooku, auto, a už len zasadnúť/zaľahnúť k telke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 auto co ? umyvanie ? lestenie ? opravy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 My se dnes "votočili" do Moravskýho Krasu, byli jsme ve Sloupsko-šošůvských jeskyních, protože před 5 lety to dcera propásla kvůli pobytu na táboře, z podzemí jsme vylezli až ve 2 odpoledne hladoví jak jeskynní medvědi po zimním spánku, tak honem někam na baštu a hurá domů... tak pokud jste byli Š-S jeskyních Karle, tak jste se měli stavit na baštu ve Sloupě, ve stylové hospodě "Stará škola" byl jsi rekogniskovat terén před srazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 auto co ? umyvanie ? lestenie ? opravy ? viď téma o Tweetym. ale asi si si už všimol dokončenie osvetlenia kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 vsimol ja na tu nasu fabiu cakam ako na vyplatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 ja som sa jednej výplaty dočkal, lenže už sa postupne míňa...tak čakám na ďalšiu čakanie poznám, tiež som sa nevedel dočkať, kedy budem mať vlastné vozítko...potom ešte vypisovanie papierov a tak hurá domov už na vlastnom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Toto nebude az tak uplne moje. Kupujeme ho spolu s otcom. Ja mam najazdene malo tak na nom sa budem rozbiehat. On ma aj tak v praci Octu tak Fabia bude pre mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Jooo, tak výplata by bodla .. Jen musím ještě aspoň 1 měsíc vydržet, ve škole zkouškové, tak není čas pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Malý sestřih z jednoho vyjezdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Dobre, dnes uprsene rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Jo jo řečí klasika chčije a chčije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 zdravim, u nas len rano okolo 7 sprchlo... inak horuuuuco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tady od rana prsi, uz byly i dve bourky a jeden privalak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Nejak tu je mrtvo... skapal pes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Pyro: Však je pondělí večer, to jsou všichni unavení z prvního dne v tomto týdnu v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Vsak ja to tu povazujem za oddych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 v robote frmol, tak som sa sem skôr nedostal...konečne "doma" aj z nákupov. a leje zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Dobre opet slunecne rano, dneska to vypada na saharu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Sahara by sa zišla, nech môžem otvoriť okná na aute a vyvetrať ho...po včerajšej jazde v lejaku som dnes ráno zistil, že mám úplne mokrý koberec na spolujazdcovej strane párkrát sa mi to stalo, ale stále som myslel, že je to od mokrých topánok, prípadne položeného dáždnika. ale tá mokrá časť je moc veľká tam cez víkend ma čaká rozoberanie auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jo tak to ti tam někde teče, zkusil bych první dveře a těsnění, občas se to stává, pak bych šel pod koberec a dál já mám něco podobného vzadu za řidičem, ale tam je to právě určité přes dveře, dělá to hodně fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 dvere z vnútornej strany som si nevšimol mokré, len ten koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 tak to tece jinudy, ale kudy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 wirer-teče to krz dveře,mám to samé už nějakou dobu a nemužu se toho zbavit,dveře mám přetěsněný a stejně se tam voda nahromadí a pak se protlačí zkrz těsnění dovnitř auta,zkus se podívat jestli dírka odkapu zespoda dveří po zavření není na těsnění dveří je to tak v prvních 10cm od kraje(vepředu) já už jsem rozhodnutej vyvrtat odkap o kus dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Nám kdysi do F I zatékalo přes dveře, ale vnitřkem dveří.. Tehdy se to řešilo v záruce a sundávali tapec, a pak tam někdě něco kolem stahovače okna utěsňovali.. zkus mrknout tam, jestli to nemuže být ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.