Galvi Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Ta barva mě dostala .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Pohoda no :DKdyž už nic tak aspoň pobaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Hledám tak něco na googlu... A toto na mě vybaflo: "Fabia RS tuning" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 tse stará dobrá firma ta byla naprodej hoooooodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Libor-cca dva roky zpět,září/říjen už přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 to je dnes sparno...nehorázne, človeku sa ani nič nechce...ľahnúť tak do vody, vane...ku tomu spomínané točené - kofolu abo zmrzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 To je dost možné že jsme se potkali já tu jsem od roku 3/2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát. Ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru. Sekretářka předsedy vlády řídí vojenské zpravodajství. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra. Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu. Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kila zlata ukrytém v bankovních schránkách. Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic a budoucí vývoj státu oznamuje na Facebooku prezidentova sotva zletilá dcera. Pro alespoň trochu reálné scénáře je Hollywood. Na všechno ostatní je tu česká politika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 nevím jestli se smát nebo brečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 dobrý večer...točené nebolo, ale boli klobásky na grilovačke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Já dnes měl grilovanééé špízy a hermelíínek..... Jsem nažrán jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 špíz (ražniči) som mal včera na jarmoku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Podle mě se dneska přežírala celá republika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 skôr celé dve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Na obed gulas a vecer grilovane kurca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Dobré sluneční, nedělní, pracovní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 pracovné a čiastočne slnečné hej, ale či dobré, tak to je otázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 U mě ráno bylo dobré teď už je to horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 to asi u každého, pokiaľ nemá budík dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Tak budík mě zlobí celej život ale dneska je fakt vedro jako v pekle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Dnes som umyval otcovu OII Zajtra ide na sluzobku tak nech je nablyskana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 klíma v robote to istí...i keď radšej sa nudiť niekde vonku, na výlete, na dvore, ako v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Jo mě čeká zítra, odstrojení předku a pak zase složení a nakonec mytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 m§a nič zaujímavé, len robota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Konečně je venku vedro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.