Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vlada ma stale nedelu :D

No to hej...a nam volno nedopraju...navyse dnes statny sviatok...

Přikládám foto z autodromu most :) dobrej pocit když vítěž je z vašeho města ;):kol-47: sice 2. místo ale pecka

post-59629-0-35538900-1378240183_thumb.j

post-59629-0-03579000-1378240374_thumb.j

post-59629-0-82569500-1378240432_thumb.j

post-59629-0-38985400-1378240463_thumb.j

zdarec :D jak se tu máte? :D

Čím dál tím stejně, Čerti, čím dál tím stejně...

unavene...momentálne...

4aeecf11971d2.jpg

nemáte niekto skúsenosti s niečím podobným? originál eshop...ja len že či bude pasovať priamo pre F1...mám textilné, ale na vodičovej strane je spevnený gumou, no tá už dostala zabrať...a na zimu asi lepšie gumené...

idem zajtra ešte možno do mesta, tak môžem kuknúť aj tam

Na zimu by som tiez dal gumene. Sice original textilne maju velmi jednodcuhu udrzbu ale aj tak.

Inak k tej vysuchanej gume. Neviem ako to je mozne ale ked sa pozriem na otcovu sluzobnu OII ktora ma 250 000 km tak ta guma vyzera len mierne opotrebovana a ani raz nebola menena

ja som dostal od AAA-čiek textilné koberčeky...neviem, čo za kvalitu majú

Já mám origo gumové celoročně,Skoda díly nejsou origo eshop a tyhle budou nejspíš takovej univerzal.Origo díly prodává OB autodíly,a sada je za 560kč možno koupit jenom přední za 370kč.

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/koberecky-vany-kufru-site/gumove-koberce/skoda-fabia-gumove-koberce-original-4-ks-id:2957.eshop

Kdyby měl někdo zájem,prodávám svoji asi dvakrát nošenou košily Š motorsport,je to origo co měli při představení Fabie WRCv roce 2003,mě už je malá trošku jsem se oplácal. :kol-28:

http://aukro.cz/show_item.php?item=3521753560

na stránke Skoda diely je údajne originál škoda...cca 25€...a pri objednávke z CZ budem zbytočne navyše platiť za poštu...alebo počkám do októbra na SH zraz a kúpim niekde tam

já to za výše uvedenou cenu normálka koupil ve Škoda salůnu (na růma)

Dnesni vyrustky ze zahradky od matky prirody. A uz se tesim jak to bude pod masem se dusit. Mnam.

post-51417-0-93555400-1378982900_thumb.j

nádhera...ja mám dnes menšie Vianoce :)

Brý večír!!!

skôr dobrú noc...  :kol-31:

to jsem si zase vybral po dlouhé době čas na pokec

Juchééé dneska první vrtání ve svém :D

90mm hloubka 8mm vidiákem a neprofi vrtačkou.

Sousedi měli radost určitě :D

post-25458-0-82742600-1379524569_thumb.j

Boha jeho, bejt tvůj soused, tak bych na tebe vlítnul jak na jalovou kozu... Já používám 5kg vrtací kladivo Bosch a SDS vrtáky Sandvik - ty dělají díru rovnou jako průstřel a moji sousedi už to mooc dobře vědí, takže spíš se dočkám zazvonění a úpěnlivý prosby, abych vzal vercajk a šel učunit do panelu dírku - ze spánku po noční už mě budí jen případný nově nastěhovaný partaje, ti ostatní vědí, že když si počkají a poprosí, tak budou mít vyvrtáno téměř bleskově...

Dobrý den ve spolek!!! :)

Tak oběd uvařen................

Segedínský guláš a domácí kynutý kmedlík!!!! :)

Mňammm...................................................................................................

Noooo, takový gulášek  :kol-47: .. To já asi s čínskou polévkou konkurenci dělat nebudu   :kol-28:

Špagety :p

Rizky kurde :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.