libero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Libero - pravdu máš a nemáš. Mají předepsanou KONTROLU v 90tkm a pak ZNOVU KONTROLOVAT každejch 30tkm s případnou výměnou podle potřeby. nemajú žiadnu predpísanú kontrolu....to si pletieš s motormi,ktoré majú rozvod remeňom,čiže hlavne u 16V,taký ako máš ty ...u retiazky NIE....to mi chceš povedať,že u 1,2HTP bude niekto dávať dolu predné víko (šrobované+tesnené tmelom),aby sa pozrel v akom stave je reťaz???....POCHYBUJ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 No mě je to taky divný, nemám teď po ruce servisní knížku, ale mám o tomto pochybnosti. Jak píšeš, tyto kontroly jsou předepsané pro benzínové motory s řemenem - měl jsem to tak na jedničkové Fabii 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Poradí mi niekto? Hádžem do excelu tankovania, no niesom si istý či na výpočet spotreby mám dobrý vzorec. Ešte doplním že netankujem do plnej takže si to podla toho nemôžem zadávať. Vzorec mám ( Natankované palivo [ l ] + Zostatok z predošleho tankovania [ l ] ) / Prejdená vzdialenosť od posledného tankovania x 100 Viem že je tucet stránok na spotrebu no chcem to mať aj v takejto podobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 čo sa týka mojej prehliadky, tak práve mám pri sebe servisnú knižku - rozvody menené pri 86 600 km pred dvoma rokmi. takisto aj pružný člen výfuku... výpočet spotreby si môžeš pozrieť - nie je to ale moja robota, dokonca je možné, že je to odtiaľto z fóra... http://uloz.to/xj6e5NSA/vypocet-spotreby-xls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 dôvod výmeny?...prevencia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 netuším, nie je uvedené. len že boli menené. dnes som akosi nestíhal volať mechanikom nech si prídu pre auto a keď bolo trochu volnejšie, tak už bolo veľa hodín...takže sa to presúva :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 dnes konečne po prehliadka, vyše 120 000 km. pomenené filtre, tuším aj olej. v pondelok sa mám ešte stretnúť s elektrikárom, tak hádam mi pomôže a poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 tuším olej? a čo máš s elektrikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 tak hej, aj olej sa mi predtým nechcelo do servisnej khižky pozerať...elektrika? budíky, ktoré riešim už hodne dlho. a navyše ten "elektrikár" údajne by vedel pomôcť aj so zatekaním do auta...tak to som veľmi zvedavý, čo vymyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Tohle jsem dnes pri cekani na misto parkovaci narazil u baraku az jsem si to musel vyfotit. Male hrackarstvi v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) No jo, plyšáci jsou základ . EDIT: Počkat a co ten mechem obrostlý favorit napravo? Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 ...: Počkat a co ten mechem obrostlý favorit napravo? Vedle takový popelnice neradno parkovat, neb hrozí infikování miláčka zerzivým bacilem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Mne by také auto na ulici určite vadilo. Jazdí sa na ňom vôbec ? Vyzerá že nie. Neviem ako v ČR ale mám pocit že na SR je to tak že ak auto nemá platnú TK tak nemá čo robiť na parkovisku. V takom prípade ho mestskí policajti odtiahnú na majitelove náklady. Hlavne ako na sídliskach, prídete okolo 22:00 a miesto ledva nádjete, alebo musím parkovať ďaleko od paneláku čo nerád lebo nezaspávam s dobrým pocitom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 výhoda vlastného dvora. na dvore vlčiak. takmer priamy výhľad na auto akurát keď sme u mojej, tak tam je to komplikovanejšie s tým výhľadom. ale momentálne som presne pod kuchyňou a to som prišiel 22:35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Jo to je mechova garaz Tim autem se somo zdrejme nikdo nejezdi, vlastne ano jednou se to premistilo kdyz tu cistili silnici a to bylo pred dvouma rokama. I u nas plati ze takove auto nesmi nikde stat jen na soukromem pozemku , ale tu se neco deje az ty auta zacne nekdo rozebirat a je kolem bordel jinak si toho nikdo nevsimne pak tam daji papir ze to bude odtazeno a po nejake dobe to odtahnou pryc. Jo je to bordel zbytecne to zabira parkovaci mista a ostatni pak nemaji kde parkovat a jeste nejhorsi ze stoji jak pitomec u cary a vsechny ostatni auta se pak taky posouvaji k care na druhe strane tak ze tu nekdy vznikne takove misto ze se tu sotva vleze auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Videli ste novú Van Dammeovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Príjemné chladné popoludnie prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 napodobne...kosa jak v ruskom filme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Hlavne ten vietor. Jak fras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 bruálny. ale našťastie som vonku behal len medzi bývalou garážou a novým domčekom a potom keď som išiel do auta a z auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 To mě by ani tak zima nevadila, ale kdo má pořád odmetat ten pitomý sníh .. Odmetu, přejedu asi 20 minut, zaparkuji, za 3 hodiny potřebuji odjet a mám z auta zase sněhuláka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tak to jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Hnus! Už zas padá to studený mokrý bílý svinstvo...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Ani mi to nepripominej , s lopatou jsrm od velikonoc furt na noze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Jo takže polívku piješ brčkem, nudle z ní vyjídáš vidličkou a kafe si mícháš propisovačkou, protože lžíce ti připomíná semínko vod lopaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.