Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jj máš pravdu!!!  :kol-32:

Je tedy pravda, že já tu ted nějaký 2 měsíce taky nebyl, ale práce a rekonstrukce na domku + KO comp si vynutili mou absenci.

Zdravím ve spolek!!! TUHLE RUNDU PLATÍM JÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.: jsem zapomněl při příchodu pozdravit.

platíš i večeři? :D

Jsem dnes byl po asi 23 letech na hokej a jsem zmrzly jak ratlik by taky uz mohla tam moderni technologie sedadel se dostat i do stadionu nez jen ten bakelit nebo co to je.

post-51417-0-90387800-1390073834_thumb.j

ja mám opäť pracovný víkend...dnes to ako-tak zbehlo, po 4 dňoch voľna sa mi absolútne nechcelo...ešte zajtra a pondelok...

jo ty vikendy vam pracujicim nezavidim. Loni jsem diky krizi ktera furt je ani jeden prescas o sobote a nedeli. To se mi za dobu co pracuji jeste nikdy nepovedlo :D. Jsem rad ze ty vikendy mam volne a muzu se venovat svym konickum :)

ja mám voľný týždeň, terajší, utorok - piatok, budúci to isté....a cez týždeň sa dá aj čo-to nakúpiť, víkendy je toho dosť zatvoreného

No to ano , ale treba kdyz se chci venovat rodine nebo s nekym zajit do hospody tak pres tyden nema nikdo cas kazdy je v praci. A ty vikendy to je to co mi vyhovuje vice nez pres tyden.

Upraveno od ASPIRE

to máš pravdu. ja mám výhodu v tom, že nepijem :D a keď chcem, tak s mojou môžem byť stále, nakoľko má len skúškové...a popritom keď som doma tak prerábam domček ;)

No vidis kazdemu vyhovuje neco jineho. Ale u me je rozdil ze jam mam pracovni tyden pondeli az patek a vikendy byli povinne prescasove tak jsem mel vzdy jeden den volna. A to je malo . Pokud bych pracoval nepretrzity provoz vcetne vikendu tak bych to i bral jelikoz bych mel stejne volna jako normalne pres tyden.

Upraveno od ASPIRE

Taky je u vás taková kosa ? post-51417-1390636408,7902_thumb.jpg

ještě větší. - 15

Tady na západě krásný -4.5°C :D

-9, pocitova -17

Ale aspon sranda cestou do roboty, parkovanie cez rucku :D

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

U nás je -10°.. A to vcera vecer padalo takove to mokre svinstvo a ted to vsechno primrzlo a ja se nemohl rano dostat do auta, jedine dvere, ktere sly s pouzitim primerene sily otevrit byly od kufru  :kol-32: .. Jsem lezl do vlastniho auta jak zlodej  :kol-28:

Galvi :D mohla byt sranda kdyby nekdo zavolal policajty :D U nas uz je -13 a par centaku snehu takze na radeni s rucni brzdou je jeste brzo ale vice me bavi se tocit na miste na zpatecku pri parkovani :D

Snehu mame len poprasok, pod tym zmrznute tak nie je problem. Teda jeden, ze som v robote :/

--

Z mobilu

Ha ha, to kdyby přijeli policajti, tak by si pro mě museli tím kufrem vlézt  :kol-28: .. 

Na sněhu na zpátečku je prdel, to jo, ale takový namrzlý a zasněžený kruháček je taky dobrá prdel, jen škoda, že nejde u mě vypnout ESP.. ale i s ním se dá udělat sranda.

O sněhu v Olomouci není ani řeč, ráno byl sice malý poprašek, už je fuč.. ale zima přijde a něco určitě i přimrzne, ať je trochu sranda  :kol-24:

Pánové, téma do placu..

Mám pásy s pyropatronou venku, a potřebuju je dostat do navijáku s patrou která je ok, zkušenosti/doporučení?  :kol-32:

Ja nemam zadne takove jen jednou jsem rozebiral na skode 120 a vim ze to slo dost blbe i potom slozit. A to jsem jen opravoval navijeni. A s tou patronou no nevim jestli bych si zahraval. Sice nema ipmuls jelikoz je to ted odpojene ale pak aby fungovala spravne.

Tak teoreticky by mělo, pás jsem z toho sundal, to šlo relativně dobře, jen ho potřebuju protáhnout do toho nového

aj podvozok na aute si dnes zamakal...krása vonku, mrázik, bielo, "čuškačka"...len škoda, že aj ABS (takmer ťuk ) a ďalší stabilizačný škriatkovia škratkovia pod kapotou nestíhajú spracovávať všetky požiadavky auta :D  ale parkovanie na ručnej? ešte pár jázd a bude to eňo-ňuňo...len spotreba akosi stúpa pri prehrabovaní kolies :(

ahoj ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.