Mr.Kyblik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Jj máš pravdu!!! Je tedy pravda, že já tu ted nějaký 2 měsíce taky nebyl, ale práce a rekonstrukce na domku + KO comp si vynutili mou absenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Zdravím ve spolek!!! TUHLE RUNDU PLATÍM JÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S.: jsem zapomněl při příchodu pozdravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 platíš i večeři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Jsem dnes byl po asi 23 letech na hokej a jsem zmrzly jak ratlik by taky uz mohla tam moderni technologie sedadel se dostat i do stadionu nez jen ten bakelit nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 ja mám opäť pracovný víkend...dnes to ako-tak zbehlo, po 4 dňoch voľna sa mi absolútne nechcelo...ešte zajtra a pondelok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 jo ty vikendy vam pracujicim nezavidim. Loni jsem diky krizi ktera furt je ani jeden prescas o sobote a nedeli. To se mi za dobu co pracuji jeste nikdy nepovedlo . Jsem rad ze ty vikendy mam volne a muzu se venovat svym konickum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 ja mám voľný týždeň, terajší, utorok - piatok, budúci to isté....a cez týždeň sa dá aj čo-to nakúpiť, víkendy je toho dosť zatvoreného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) No to ano , ale treba kdyz se chci venovat rodine nebo s nekym zajit do hospody tak pres tyden nema nikdo cas kazdy je v praci. A ty vikendy to je to co mi vyhovuje vice nez pres tyden. Editováno: 18. leden 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 to máš pravdu. ja mám výhodu v tom, že nepijem a keď chcem, tak s mojou môžem byť stále, nakoľko má len skúškové...a popritom keď som doma tak prerábam domček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) No vidis kazdemu vyhovuje neco jineho. Ale u me je rozdil ze jam mam pracovni tyden pondeli az patek a vikendy byli povinne prescasove tak jsem mel vzdy jeden den volna. A to je malo . Pokud bych pracoval nepretrzity provoz vcetne vikendu tak bych to i bral jelikoz bych mel stejne volna jako normalne pres tyden. Editováno: 18. leden 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Taky je u vás taková kosa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 ještě větší. - 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Tady na západě krásný -4.5°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) -9, pocitova -17 Ale aspon sranda cestou do roboty, parkovanie cez rucku -- Z mobilu Editováno: 25. leden 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 U nás je -10°.. A to vcera vecer padalo takove to mokre svinstvo a ted to vsechno primrzlo a ja se nemohl rano dostat do auta, jedine dvere, ktere sly s pouzitim primerene sily otevrit byly od kufru .. Jsem lezl do vlastniho auta jak zlodej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Galvi mohla byt sranda kdyby nekdo zavolal policajty U nas uz je -13 a par centaku snehu takze na radeni s rucni brzdou je jeste brzo ale vice me bavi se tocit na miste na zpatecku pri parkovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Snehu mame len poprasok, pod tym zmrznute tak nie je problem. Teda jeden, ze som v robote :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Ha ha, to kdyby přijeli policajti, tak by si pro mě museli tím kufrem vlézt .. Na sněhu na zpátečku je prdel, to jo, ale takový namrzlý a zasněžený kruháček je taky dobrá prdel, jen škoda, že nejde u mě vypnout ESP.. ale i s ním se dá udělat sranda. O sněhu v Olomouci není ani řeč, ráno byl sice malý poprašek, už je fuč.. ale zima přijde a něco určitě i přimrzne, ať je trochu sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Pánové, téma do placu..Mám pásy s pyropatronou venku, a potřebuju je dostat do navijáku s patrou která je ok, zkušenosti/doporučení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Ja nemam zadne takove jen jednou jsem rozebiral na skode 120 a vim ze to slo dost blbe i potom slozit. A to jsem jen opravoval navijeni. A s tou patronou no nevim jestli bych si zahraval. Sice nema ipmuls jelikoz je to ted odpojene ale pak aby fungovala spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Tak teoreticky by mělo, pás jsem z toho sundal, to šlo relativně dobře, jen ho potřebuju protáhnout do toho nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Zdravím, tak na podvozku se maká http://ondrero.rajce.idnes.cz/Octavia_1_24/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 aj podvozok na aute si dnes zamakal...krása vonku, mrázik, bielo, "čuškačka"...len škoda, že aj ABS (takmer ťuk ) a ďalší stabilizačný škriatkovia škratkovia pod kapotou nestíhajú spracovávať všetky požiadavky auta ale parkovanie na ručnej? ešte pár jázd a bude to eňo-ňuňo...len spotreba akosi stúpa pri prehrabovaní kolies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.