Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dnes blbý deň :( ale asi sa pôjdem povoziť a moja na nákupy...

Dnes jsem viděl na jednom Roomsteru zajímavou anténu.. By mě zajímalo, jak mu to asi hraje  :kol-28:

post-35598-0-87929600-1391512370_thumb.j

v meste s dobrým pokrytím možno slušne. mimomesto to asi bude horšie. ale vynašiel sa :D

Právě naopak - ve městě, kde se signál odráží mezi barákama, bude stát příjem za piču a na volný ploše mimo stavby bude příjem lepší, rovnoměrnější.

A v tej plutvičke nemá anténu ?

Tam je tuším jen GPS.. Roomster měl navigaci, tak proto.

Na feline mi par krat ukradli antenu a nez jsem sehnal novou tak jsem taky jezdil s dratem a to tak nasrouboval jsem sroubek a kolem neho jsem namotal zacatek dvrdsiho kabelu odizolovaneho a prijem bez jakykoliv problemu, ale vypadalo to desne. U posledni anteny kterou jsem prilepil sekundakem tak mi ji pro jistotu vyrvali i s koncovkou z strechy a pak mi dali v skodovce sklopnou a uz byl klid :D

Nuda v aute...mobil, baterka, zima...

--

Z mobilu

post-83257-0-02437600-1391625678_thumb.j

post-83257-0-05305400-1391625695_thumb.j

post-83257-0-68876700-1391625720_thumb.j

post-83257-0-11761800-1391625733_thumb.j

ty sa nudíš v aute a ja doma :D

stále mi toto behá po rozume...

post-83806-0-91376600-1391628536_thumb.j

moja bola cvičiť. a radšej som sedel v aute, ako hodinu sa prechádzať po obchodoch   :wallbash:

síce vonku len 1,5°, ale auto som mal vyhriate, a ešte trochu som si pritopil...a dalo sa...

a za mňa? čierna...ide ku plastom scoutu. strieborná k ničomu. podľa mňa :kol-75:

Pyro mám to úplně stejně :D už asi měsíc jezdím bez předního znaku a nemůžu se rozhodnout ale nejspíš jdu do černé jen to musím ošéfovat ;)

A tie svetla ? :) MC jej sadnú nie ?

Popravdě mě se ty černé doplňky k tvému autu nehodí. Za sebe bych nechal stříbrné... Právě protože máš scout a plasty jsou matné a šedivé, tak k tomu dát černou lesklou bude si myslím divné. Ale jen můj názor, dělej tak ať se to hlavně líbí tobě  ;)  .

Upraveno od Galvi

Masku černou ale MATNOU to chce ;)

svetlá za mňa ee. bude to už asi moc tmavé zpredu...

škoda že na nete niesú foto takejto kombinácie :) Asi by som bol prvý :D

skúsiť možeš, ale svetlá by som zbytočne nemenil...

Světla černá MC jsou pěkná, ale jelikož je Scout v matu tak by to nevypadalo hezky.

Dnešní práce :) schválně kdo pozná 3 změny získá bludišťáka ;)

post-77037-0-64028300-1391865502_thumb.j

Upraveno od Bullets

Volant - řadička - budíky, možná tempomat - a asi ani venkovní zrcátko nebudou původní "z fabriky".

Cos ale vyměnil "od posledně" nemám tušáka. Že by i sedačky? :kol-28:

Od posledně.. no to je těžké, když jsem nenašel žádnou fotku z posledně  :D

Že by ručka, šaltra a tempomat?

Upraveno od Galvi

Tak poradím je to origo RS (tudíž volant, řadička, ručka a sedačky ee) ale tempomat jste trefili plus něco ze zrcátkama ;)

Jedině že bys vyměnil pravý (původně prťavý) za velký z "anglána" a dobastlil do nich výhřev plus elektrický ovládání polohy... Když já už si nevybavím, jestli má FI takovýhle levý vnější špíglík, nebo jestli jsi tam nabastlil něco "mimosériovýho" - s jedničkovou fábulí jsem jel jako řidič naposledy někdy před 8-10 lety...

Přesně tak manuální origo jsem vyměnil za origo elektrické, vyhřívané a symetrické ;)

post-77037-0-83328400-1391878340_thumb.j

a to pozadí, to jsou panoramata  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.