Únor 4, 201411 r Dnes jsem viděl na jednom Roomsteru zajímavou anténu.. By mě zajímalo, jak mu to asi hraje
Únor 4, 201411 r v meste s dobrým pokrytím možno slušne. mimomesto to asi bude horšie. ale vynašiel sa
Únor 4, 201411 r Právě naopak - ve městě, kde se signál odráží mezi barákama, bude stát příjem za piču a na volný ploše mimo stavby bude příjem lepší, rovnoměrnější.
Únor 4, 201411 r Na feline mi par krat ukradli antenu a nez jsem sehnal novou tak jsem taky jezdil s dratem a to tak nasrouboval jsem sroubek a kolem neho jsem namotal zacatek dvrdsiho kabelu odizolovaneho a prijem bez jakykoliv problemu, ale vypadalo to desne. U posledni anteny kterou jsem prilepil sekundakem tak mi ji pro jistotu vyrvali i s koncovkou z strechy a pak mi dali v skodovce sklopnou a uz byl klid
Únor 5, 201411 r moja bola cvičiť. a radšej som sedel v aute, ako hodinu sa prechádzať po obchodoch síce vonku len 1,5°, ale auto som mal vyhriate, a ešte trochu som si pritopil...a dalo sa... a za mňa? čierna...ide ku plastom scoutu. strieborná k ničomu. podľa mňa
Únor 6, 201411 r Pyro mám to úplně stejně už asi měsíc jezdím bez předního znaku a nemůžu se rozhodnout ale nejspíš jdu do černé jen to musím ošéfovat
Únor 7, 201411 r Popravdě mě se ty černé doplňky k tvému autu nehodí. Za sebe bych nechal stříbrné... Právě protože máš scout a plasty jsou matné a šedivé, tak k tomu dát černou lesklou bude si myslím divné. Ale jen můj názor, dělej tak ať se to hlavně líbí tobě . Upraveno Únor 7, 201411 r od Galvi
Únor 8, 201411 r Dnešní práce schválně kdo pozná 3 změny získá bludišťáka Upraveno Únor 8, 201411 r od Bullets
Únor 8, 201411 r Volant - řadička - budíky, možná tempomat - a asi ani venkovní zrcátko nebudou původní "z fabriky". Cos ale vyměnil "od posledně" nemám tušáka. Že by i sedačky?
Únor 8, 201411 r Od posledně.. no to je těžké, když jsem nenašel žádnou fotku z posledně Že by ručka, šaltra a tempomat? Upraveno Únor 8, 201411 r od Galvi
Únor 8, 201411 r Tak poradím je to origo RS (tudíž volant, řadička, ručka a sedačky ee) ale tempomat jste trefili plus něco ze zrcátkama
Únor 8, 201411 r Jedině že bys vyměnil pravý (původně prťavý) za velký z "anglána" a dobastlil do nich výhřev plus elektrický ovládání polohy... Když já už si nevybavím, jestli má FI takovýhle levý vnější špíglík, nebo jestli jsi tam nabastlil něco "mimosériovýho" - s jedničkovou fábulí jsem jel jako řidič naposledy někdy před 8-10 lety...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.