wirer Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 dnes blbý deň ale asi sa pôjdem povoziť a moja na nákupy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Dnes jsem viděl na jednom Roomsteru zajímavou anténu.. By mě zajímalo, jak mu to asi hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 v meste s dobrým pokrytím možno slušne. mimomesto to asi bude horšie. ale vynašiel sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Právě naopak - ve městě, kde se signál odráží mezi barákama, bude stát příjem za piču a na volný ploše mimo stavby bude příjem lepší, rovnoměrnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 A v tej plutvičke nemá anténu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Tam je tuším jen GPS.. Roomster měl navigaci, tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Na feline mi par krat ukradli antenu a nez jsem sehnal novou tak jsem taky jezdil s dratem a to tak nasrouboval jsem sroubek a kolem neho jsem namotal zacatek dvrdsiho kabelu odizolovaneho a prijem bez jakykoliv problemu, ale vypadalo to desne. U posledni anteny kterou jsem prilepil sekundakem tak mi ji pro jistotu vyrvali i s koncovkou z strechy a pak mi dali v skodovce sklopnou a uz byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Nuda v aute...mobil, baterka, zima... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 ty sa nudíš v aute a ja doma stále mi toto behá po rozume... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 moja bola cvičiť. a radšej som sedel v aute, ako hodinu sa prechádzať po obchodoch síce vonku len 1,5°, ale auto som mal vyhriate, a ešte trochu som si pritopil...a dalo sa... a za mňa? čierna...ide ku plastom scoutu. strieborná k ničomu. podľa mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Pyro mám to úplně stejně už asi měsíc jezdím bez předního znaku a nemůžu se rozhodnout ale nejspíš jdu do černé jen to musím ošéfovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 A tie svetla ? MC jej sadnú nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Popravdě mě se ty černé doplňky k tvému autu nehodí. Za sebe bych nechal stříbrné... Právě protože máš scout a plasty jsou matné a šedivé, tak k tomu dát černou lesklou bude si myslím divné. Ale jen můj názor, dělej tak ať se to hlavně líbí tobě . Editováno: 7. Únor 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Masku černou ale MATNOU to chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 svetlá za mňa ee. bude to už asi moc tmavé zpredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 škoda že na nete niesú foto takejto kombinácie Asi by som bol prvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 skúsiť možeš, ale svetlá by som zbytočne nemenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Světla černá MC jsou pěkná, ale jelikož je Scout v matu tak by to nevypadalo hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Dnešní práce schválně kdo pozná 3 změny získá bludišťáka Editováno: 8. Únor 2014, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Volant - řadička - budíky, možná tempomat - a asi ani venkovní zrcátko nebudou původní "z fabriky". Cos ale vyměnil "od posledně" nemám tušáka. Že by i sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Od posledně.. no to je těžké, když jsem nenašel žádnou fotku z posledně Že by ručka, šaltra a tempomat? Editováno: 8. Únor 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Tak poradím je to origo RS (tudíž volant, řadička, ručka a sedačky ee) ale tempomat jste trefili plus něco ze zrcátkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jedině že bys vyměnil pravý (původně prťavý) za velký z "anglána" a dobastlil do nich výhřev plus elektrický ovládání polohy... Když já už si nevybavím, jestli má FI takovýhle levý vnější špíglík, nebo jestli jsi tam nabastlil něco "mimosériovýho" - s jedničkovou fábulí jsem jel jako řidič naposledy někdy před 8-10 lety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Přesně tak manuální origo jsem vyměnil za origo elektrické, vyhřívané a symetrické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 a to pozadí, to jsou panoramata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.