Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ako som čítal túto otázku autora vlákna, napadla ma jedna vec.

Prečo tieto držaky ŠA ponúka, a ako si to môže niekto do auta aj objednať. Telefóny meníme ako ponožky, u niekoho sa ich za životnosť auta vystrieda aj desať. A k tomu posledných asi 10 rokov v každom telefóne je aj Bluetooth, takže toto moja hlava neberie. Aký to má zmysel?

A za podobnú archaickú vec považujem aj CD prehrávač v aute. Ja osobne si myslím, že podpora MP3 (prípadne FLAC pre lepšiu kvalitu) z microSD/SD/USB by malo byť v základe a CD mechanika iba ako voliteľná doplnková výbava. Bolo by to lacnejšie aj na výrobu, aj priestor by sa tým ušetril pod palubnou doskou. Prečo to tam výrobcovia stále dávajú?
Fakt je o to taký záujem?

A taká otázka pre tých, čo máte na autorádiu vstup pre pamäťovú kartu, alebo USB port. Držíte ešte v aute klasické CD, alebo iba ja som taký čudný že CD mechaniku mám v aute iba pre "krásu"?

Vloženo

v predošlom som mal Pioneer DEH-1500 s USB vstupom, tak som mal v aute asi 2-4 USB kľúče s rôznou hudbou. ale v priehradke boli ešte aj nejaké CD...teraz na Swing-u som odkázaný len na CD :(

Vloženo (editace)

Teraz ak nemáš MDI, tak so Swingom nemáš moc na výber, jedine že by si počúval iba rádio, alebo mal Bluetooth sadu.
Ale pri tom tvojom druhom rádiu a tom počte USB klúčov sa čudujem, že si mal v aute ešte aj CD. Pre mňa to už je viacmenej mŕtve médium. Aj keď nejaké CD kúpim, hneď si hudbu ripnem do FLAC a 320 kbps CBR MP3, a potom už CD iba zapadá prachom.

Aktuálne mi najviac vadí to, že mi rádio neberie väčšie pamäťové karty ako 32 GB a už musím stále rozmýšľať, že čo zmazať, aby som mohol nahrať novú hudbu.

Editováno: , autor: e1.
Vloženo (editace)

To mají všichni  :kol-28:  Já to taky mám status varování..

K těm CD, no já mám v autě asi 5 CDček a pro jistotu mám i zapojený kabel v AUX, kde sem tam připojím telefon a pouštím hudbu z něj, i když poslední dobou AUX využívám spíš jen, když potřebuji telefonovat, nebo někdo volá mě.. Takové nedokonalé Handsfree (holt, když není bluetooth) ale funguje suprově  :kol-28: ..

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

juraj, galvi, kdybyste měli varování, tak byste měli pod vaším nickem pod nápisem status varování takovou lištičku ještě a ta by byla buď z 1/3, nebo ze 2/3 zaplněná, podle toho jestli byste měli jedno, nebo dvě varování, za třetí je stop, tuším na měsíc, takže klííííííííd, nemáte tam nic :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...