PyroSVK Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 no ale tam si vezmem kýbel so šampónom, špongiu, prípadne kozmetiku podla vlastnej chuti a 2-3 € A umyjem si to pekne sám, z čoho mám pekný pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Že Tomek uz nemyje na vapce ale zajede si na rucni mycku, tam mu to zenska umyje hezly ruco za 25zl a je spolojeny Otázka je, co mu to tam za těch 25zl vlastně umyje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 No predsa okrídleného šípa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Tak každej tomu říká jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Pavouk a PyroSvk vy mate moc nedobre mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 V polsku nemuzeme myt vozidla pod panelakem bo chodi nejake "kapusie" ktere jdou na policie nebo mestickou policie a reknou ze tento chlap myju vozidlo pod panelakem. Oni prijedou a mas pokutu 500 złotych otravani prostredni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Ja mam rad sam myt vozidlo pred panelakem bo to je moc levnejsi nez rucni mycky a kaerchery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Mám pocit, že tady platí to samé, ale snad jen pro mytí saponáty. Čistá voda by neměla vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) Však tu tak isto Ale čo umyješ čistou vodou ? Editováno: 18. Září 2014, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Skoro všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Určite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 (editace) jsem objevil pěkný článek na netu "S octaviií kolem světa" a mají i vlastní web stránky http://www.bigtrip.cz/ Se zájmem jsem to pročetl celý a čekám na pokračování...možná že už ale o tom víte a píšu pozdě Editováno: 20. Září 2014, autor: Dandisan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Cześć Co robicie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Cau ted uz jen odpocinek. Vcera jsem byl na hokeji a dnes s ditetem na Olesne na detskem hristi. A co ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Dneska jen odpocivam , po vcerejsim sileni si to zaslouzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Ja chlastal minuly vikend a to zas bylo jsem si dal ted tyden pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Tak to jsem tedka nemel ani panaka ale zarizoval jsem kolace a nake capiny navic , dneska snidane kafe obed kafe a na veceri cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Jsem prave povecerel a panaky nepiju max jedenkrat za rok bo to jsem vzdy dojebany tyden , ale za to piva to si dopreji vzdy do plna. Svatbu uz mam nastesti za sebou tak to znam , ale zas to nebylo tak horke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Tak ono to tez neni zadna tragedie , ale je treba odskocit tu, odskocit tam a ze je pritule na marodce tak jsem na to sam Jinak kuuurnik , pivko bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Nemam ani pomysleni , ale vcera jsem testoval dceru jestli nepujdem radeji nekam na pivo misto hokeje a to bylo neee ja chci hokej si das na hokeji a ja rikam do kelimku nikdy a ja zas zajdeme na par a ona zas neeee si zajdi po hokeji. Takze jsem susil a chut byla bo bylo teplo a na zahradku jako stvorene akorat ti komari to je maras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 :D kurnik co clovek pro ty deti neudela ale kelimkove ne, to se neda ... Komary mi ani nepripominej , letos to je boj o zivot , i mne prozatim hajzli vyhravaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Se nastrikam off-em smrdim jak nejaka ...... a komari furt sedaji letos to bylo na zabicacku komaru nez piti na slunicku pod slunecnikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Ja to resim nasi zahradkou za barakem hezky se usmeju na cisnici a uz mam dvanactku na stole :€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 My dnes doobedu a trochu aj poobede sme prespali. A to sme isli vcera spat snad o 18:30? Hold, na svadbe a tesne po nej sme vela toho nenaspali, tak este ma cakalo asi 2,5 hodiny cesty autom na svadobnu cestu do Tatier...teraz obedo-vecera a mensie nakupy...s manzelkou -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ja spim furt a to se zenim za cca 3tydny :S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.