Galvi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 jozzi: No jestli ten držák na propisku nebo co to je navrhoval stejnej borec jako schránku na brýle u stropní lampičky, tak ti garantuji, že ti tam žádná propiska nevleze Aspire: To máš recht, no já ten bezpečák pokaždé z toho kufru doluji, ale zato ticho mi to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Jo tak tomu inzenyrovi vych rad ukazal jak se ma takovou shranku delat ... ...kluci, vite ze ja ten orech tez vozim v kufru ? a jeste ty pidi klesticky na krytky sroubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Taky mám tohle všechno v kufru EDIT: i to dřevo pro případ kdyby zase Galvi píchnul Editováno: 11. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Jo i kleštičky mají svoje místo u rezervy A to mě připomíná - díky jozzi, že když mi ukradly ty krytky šroubů, tak můžu ty kleštičky z auta vytáhnout, aspoň ušetřím nějakou váhu Ondro: Jo dřevo raději voz, to se bude určitě ještě někdy hodit Editováno: 11. leden 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Kurnik co ti lidi jeste neukradnou odklepat me prozatim štipli antenu , doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No ja dam auto do servisu a ten klic vim ze vzdy zapomenu dat a oni se uz naucili u me ze ho mam v spodnim kastliku a zbytek nepouzivam a krytky mam bud na kolech nebo v sacku v kapsach co ma roomster na vrchu tak taky uz vi ze je najdou tam , ale poprve mi volali kde je mam a pak uz se to naucili A klesticky maji svoje tak neresim. Ale porad nevim jak ten kastlik vycalounit. Jdu si delat veceri dnes mame tvaruzky tak uz se tesim a samo jednu dvanactku k tomu mnam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Galvi pro tebe budu vozit komplet vercajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ondra16- Zkus to ve favoritáckým vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Asi jo popř. sekce bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Nevíte někdo prosím název písničky co hraje ve videu? PS: toho předjíždění na konci si nevšímejte pospíchal jsem https://www.youtube.com/watch?v=zo59yX2nGK4 Dík EDIT: na pokličky už mám zájemce Editováno: 12. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Sewas, A co tak najprv pozdravit? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Nevíte někdo prosím název písničky co hraje ve videu? PS: toho předjíždění na konci si nevšímejte pospíchal jsem https://www.youtube.com/watch?v=zo59yX2nGK4 Dík http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/popcorn-drama/popcorn-drama-feat-ivan-tasler-tak-fajn-241967 Editováno: 12. leden 2015, autor: Voice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Dobry vecer Vzdyt to rikam pirat silnic. Ondro mam nekolik aplikaci na poznani pisnicek ale ta kvalita je hodne spatna neroznaji ji. Akorat vim ze to zpiva nejaky slovak Editováno: 12. leden 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 šak jsem dal odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Voice: díky moc Aspire: já jsem čekal poznámku k tomu předjíždění já jsem měl tu aplikaci v minulém telefonu,teď ne jde to potichu bo jsem neměl to radio nahlas DOBRÝ VEČER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No jak mi bylo 20 roku tak jsem taky hazardoval a dopadlo to tak ze jsem z skodou 110 udelal salto a bylo to z ni potom pekna placka. Ted uz se drzim pri zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Pěkný večer ve spolek Já písničky vyhledávám tak, že je nahraju na youtube a tam mi to vyskočí, že jsem porušil autorské práva a vypíše název písničky no a když youtube zklame, tak pak podle textu pár slov do vyhledávače a vyskočí třeba to co poslal voice Teda Ondro styď se A Aspire - ty ještě víc, zrychtovat 110ku, teda doufám, že to nebylo eRko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) A byl si celý? Já se jinak snažím neriskovat PS: kdo viděl na tom videu ty benga? EDIT: Galvi,ty si něco viděl? Já ne Editováno: 12. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Benga jsem neviděl A jinak ssamozřejmě neviděl - to styď se jsem myslel za tu písničku No a když už dělat blbosti tak třeba na parkovišti.. Já teď v dlouhé chvíli projížděl mapy, kudma jsem jel a narazil jsem na jeden pěkný usek z 6. ledna, kdy ještě mrzlo a byl sníh By člověk nevěřil co udělá na mapě kamera s GPS Editováno: 12. leden 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No jeli jsme tri v aute ja jsem sedel na miste spolujezdce a ti dalsi dva sedeli v poli. A prezili jsme to bez zraneni. No jak jsme pak zvedali strechu v predu aby se stim dalo odjet tak to pak vypadalo jako erko . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Galvi jsi urcite tam bloudil na tom parkovisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Jo přesně to jsem tam měl napsat, to mě nenapadlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Já jsem seděl na místě spolujezdce a ti další 2 seděli v poli :D sorry ale jak jsem si to teď představil Galvi: a mají tam dost místa na přezouvání kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No pri tom saltu se otevreli vsechny dvere a tou rotaci nas to prehodila na jina mista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Vim ze mam doma nekde papirove fotky sice ČB ale nejak je nemuzu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.