MilanHos Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Tak jde o to, že ty o provozu před vámi víš nejvíc pokud jsi vepředu, takže pustíš když je to bezpečný. Tím to i naznačíš. Ještě mě něco napadlo, traktoristi.... když za ním jede kolona 10 aut a traktorista ani na jednom třeba i z několika možností uhnout na “odpočívadlo” si to žene sám a cítí se jako pán silnic. To je pak nebezpečí když to pár lidem přeskočí a předjíždí tu kolonu za každou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Citovat Akorát provokuji lepiče ve služebních superbech tím, že jim v zatáčkách zmizím, a na prvním rovném úseku se pak můžou přetrhnout, aby se zase přilepili na můj nárazník. To je další častý nešvar a nejenom u řidičů některých Superbů - v zatáčkách to neumí jezdit, lítají od čáry k čáře, já je před sebou tlačím s daleko slabším autem s mizernějším podvozkem. Pak přijde rovinka, využijí vyššího výkonu motoru, tak na to šlápnou, no a v další zatáčce je zase dojedu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Ono to nebude jen typem auta, ale spíše tím, že dnes si kdekdo řeší své já jakýmkoliv způsobem, tedy "to jsem mu teda ukázal", nebo "koukej co mám, (a co ty nemáš). A je jedno zda se jedná o silnice u nás v ČR, nebo na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 @stanmar jen tak offtopic-> ta Tvoje nová ofce je krasavice, hodně se mi v sobotu zamlouvala 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Dík, mě se taky zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Zeptám se v hospodě, jinam to ani nepatří. Chápete někdo přesně co znamená u KESSY/EasyStart hláška "Klíček nezjištěn, palubní kniha". Samozřejmě, že víme, že nemáme u sebe klíč, ale víte někdo, co to je ta palubní kniha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Manuál pravděpodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 (editace) JJ, asi ano. To asi překládali googlem né? Manuál= palubní kniha. NTVL. dopl: Stejně je to úchylný i kdyby to bylo přeložený správně, jako že místo hledání toho klíče mám začít číst manuál. Kde se pravděpodobně dozvím, že mám nejdřív zkontrolovat, jestli mám klíček u sebe. Dobrý. Editováno: 7. Říjen 2018, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 No, v slovenčine mi to hádže hlášku: Palubná literatúra. Inak áno, jedná sa o manuál, návod, ... Túto hlášku vyhadzuje napr. keď je slabá baterka v kľúči alebo je kľúč nefunkčný - tam by som začal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 (editace) Hallo, niekto s FIII z Okolia TN alebo PD ? Najlepsie 1,2 TSI 81 kw ... rad by som porovnal niektore veci co sa stavu tyka a prehodil par slov ;) :) (ak hej tak sprava ) dikec Editováno: 28. Červen 2019, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Zajimavost z vyroby dnesnich aut. https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/ozve-se-rana-a-auto-se-nakloni-proc-stale-casteji-praskaji-p/r~9fcfe95c200711ea8d520cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne Brachu to potkalo u souseda z nosovic. Predpokladam ze skoda to dela taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Me na Felicii upadla miska s pérem po sesti letech od výroby, byla prorezla, takže to není nic nového. Ozvala se rana, auto se naklonilo, zastavil jsem po ca kilometru na nejblizsi benzince a mel jsem od misky jeste ohoblovabou pneumatiku, jak odpadla dolu, tak ji pero natlacilo na pneumatiku. Bylo to u praveho predniho kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Měl jsem to podobně, na pravém předním kole praskla pružina, Felda měla cca 15 let. Naštěstí se zaklesla do sebe, takže jsem dojel, jen táhlo řízení do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 (editace) Zajímavost: dnes vypiname start/stop zítra plašičky chodců. Holt pokrok no https://www.idnes.cz/auto/magazin/hyundai-kona-electric-elektromobil-nosovice-test-plasicka-chodcu.A200313_100625_auto_testy_nyv Editováno: 16. Březen 2020, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Neviem či to patrí do tejto témy, skúšam sem tam niečo pridať na youtube tak teraz pre milovníkov snehu , prejazd cez Donovaly :) https://www.youtube.com/watch?v=bSq2MjssO_k 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 nádhera ... je zvláštní jak s ubývajícím sněhem se lidi dokáží radovat a kochat takovými záběry 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 (editace) kalamitaaaa....!!! 😁 Editováno: 8. Únor 2021, autor: epo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Pre niekoho kalamita, pre iného radovánky! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Pozná někdo, co jsem to tuhle potkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Rapid z Indie? To jde legálně v Česku provozovat?😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 No na Fkových značkách by nemal byť problém ani tento indický Rapid. Inak nedávno tu boli fotky čínskeho Kodiaqa na českých značkách.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Niečo málo z ciest len tak z nudy :) https://www.youtube.com/watch?v=V9cSgGX8ASc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 24. Červen 2021 Sdílet Vloženo 24. Červen 2021 Chlapi z CZ všetci okej po tornáde? Hodonín, Luzice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s24 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 new design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.