Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jde o to, že ty o provozu před vámi víš nejvíc pokud jsi vepředu, takže pustíš když je to bezpečný. Tím to i naznačíš. 

Ještě mě něco napadlo, traktoristi.... když za ním jede kolona 10 aut a traktorista ani na jednom třeba i z několika možností uhnout na “odpočívadlo” si to žene sám a cítí se jako pán silnic. To je pak nebezpečí když to pár lidem přeskočí a předjíždí tu kolonu za každou cenu. 

Vloženo
Citovat

Akorát provokuji lepiče ve služebních superbech tím, že jim v zatáčkách zmizím, a na prvním rovném úseku se pak můžou přetrhnout, aby se zase přilepili na můj nárazník.

To je další častý nešvar a nejenom u řidičů některých Superbů - v zatáčkách to neumí jezdit, lítají od čáry k čáře, já je před sebou tlačím s daleko slabším autem s mizernějším podvozkem. Pak přijde rovinka, využijí vyššího výkonu motoru, tak na to šlápnou, no a v další zatáčce je zase dojedu...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ono to nebude jen typem auta, ale spíše tím, že dnes si kdekdo řeší své já jakýmkoliv způsobem, tedy "to jsem mu teda ukázal", nebo "koukej co mám, (a co ty nemáš).

A je jedno zda se jedná o silnice u nás v ČR, nebo na Slovensku.

Vloženo

Zeptám se v hospodě, jinam to ani nepatří. Chápete někdo přesně co znamená u KESSY/EasyStart hláška "Klíček nezjištěn, palubní kniha".

Samozřejmě, že víme, že nemáme u sebe klíč, ale víte někdo, co to je ta palubní kniha?:o

Vloženo (editace)

JJ, asi ano. To asi překládali googlem né? Manuál= palubní kniha. NTVL.

dopl: Stejně je to úchylný i kdyby to bylo přeložený správně, jako že místo hledání toho klíče mám začít číst manuál. Kde se pravděpodobně dozvím, že mám nejdřív zkontrolovat, jestli mám klíček u sebe. Dobrý.

Editováno: , autor: Galaxy64
Vloženo

No, v slovenčine mi to hádže hlášku: Palubná literatúra.

Inak áno, jedná sa o manuál, návod, ...

Túto hlášku vyhadzuje napr. keď je slabá baterka v kľúči alebo je kľúč nefunkčný - tam by som začal...

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Hallo, 
niekto s FIII z Okolia TN alebo PD ? 
Najlepsie 1,2 TSI 81 kw ... rad by som porovnal niektore veci co sa stavu tyka a prehodil par slov ;) :) 
(ak hej tak sprava )  dikec 

Editováno: , autor: naschd
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Me na Felicii upadla miska s pérem po sesti letech od výroby, byla prorezla, takže to není nic nového. Ozvala se rana, auto se naklonilo, zastavil jsem po ca kilometru na nejblizsi benzince a mel jsem od misky jeste ohoblovabou pneumatiku, jak odpadla dolu, tak ji pero natlacilo na pneumatiku. Bylo to u praveho predniho kola.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Měl jsem to podobně, na pravém předním kole praskla pružina, Felda měla cca 15 let. Naštěstí se zaklesla do sebe, takže jsem dojel, jen táhlo řízení do strany.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zajímavost:

dnes vypiname start/stop zítra plašičky chodců. Holt pokrok  no

https://www.idnes.cz/auto/magazin/hyundai-kona-electric-elektromobil-nosovice-test-plasicka-chodcu.A200313_100625_auto_testy_nyv

Editováno: , autor: zwan
  • o 10 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...