Janysek Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Klidně,jsem pro..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 osobně se chystám 24.3. do Mostu podídat se na okruh. A pokud seženu nové pneu, tak se i projet. Tak co srazík tam? Zdravím místopředsedo!! ...jak se máme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 ahoj předsedo, auto stárne, tak sháním nové pneu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Taky budu muset na léto nějaké koupit ..... a jinak, co lůžková úprava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 lůžková úprava je super. loni vyzkoušeno: Polsko, Ukrajina i Rumunsko. asi to fakt začnu prodávat. rozlámaní lidi ve stanech záviděli moji matraci a poctivou peřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Koukám, pan cestovatel .... romania, polish, ukraine .... škoda, toje kvalita. A možná bys na té posteli vydělal dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 no, cestovatel..., ale 5700 km za 17 dní zvládlo HTPčko ke vší spokojenosti. letos, pokud finance umožní, je v plánu větší porce. na sever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak sjedeme se ještě někdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 rád přijedu..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 no néé,ono to tu ještě žije?? jak se máte lidové?? koukám,pořád se domlouvá sraz ale ještě žádnej nebyl jak je to dlouho co sme se naposled zčuchli?rok? tak něco domluvíme ne?? jinak tu vítám nové tváře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Jsem taky pro sraz, snad do měsíce budu mít hotové auto a rád vás všechny poznám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Zdravím hoši další Varák se hlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Taky se hlásím, Cheb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tak co pánové, neuděláme něco :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 klidně dorazím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Super, jsme dva :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Když to vyjde a dáte předem vědět....za mě ano. Za Kevvina věřím že též :-) Zdraví Varáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak už aspoň 4:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 nechce se mi věřit že by to tu ožilo kdysi jezdili i kluci z Chomutova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Pro mě není problém, pokud to budu vědět tak 14 dní dopředu, nejlíp měsíc, ale možná se trefí termín na volno :-D do varu to mám ani ne hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Já jsem až z Litvajzu,ale nevadí..:-) nejlépe by byl víkend asi..:-) sobota,tak co termín,nahodí někdo?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Už mě to nebaví všude se scházejí a já nevím co všechno Co takhle i západ že by se sešel, navrhuju nějaký pěkný den a toto http://www.kartarena.eu/index.php?action=43 u toho posedět pokecat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Není nic jednoduššího než napsat datum, čas a místo konání a sraz je na světě :-). Pokud mi to vyjde, tak s Kevvinem dorazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 A pak se tam sejdeme dva :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 He...myslíš já a Kevvin nebo i ty? :-) to už sou 3 Tak to datum neříká závazně, že tam muíš jet sám. Pokud to tu potvrdí několik lidí, tak proč ne....jinak to nezjistíš :-) Ve 3 je to ale vážně nesmysl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.