alzbetka Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 kevvin? levou a jsem pravák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 19. nebo 20. odpoledne můžu. Já vlastně můžu pořád. A když nemůžu, tak nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Příští víkend můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 tak další week,v sobotu NEMŮŽU ,je u nás pouť tak se budu kolotočovat (leda že byste dojeli a můžem jít na autíčka všichni ) a v neděli snad jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Tak neděle 14:00 Varyada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 neboli tam,kde posledně jo??ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Ve dvě ? A kdy obědváte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Vzkaz pro KEVVINA : jestli nemáš na autě nalepený to křídlo, tak ani nejezdi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ve dvě ? A kdy obědváte ? obědváme v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 A KDO VEME GRIL?ZE BYSME SI MOHLI OBED UDELAT SEJVI JE EXPERT NA ZASOBOVANI Nezapomenu na ten srazik v autokempu u rokle.. jak prijel s batohem susenek polarem.. a hromadou burtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 koukám,tentokrát bude hodně veselo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ok beru gril vy vemte maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ahá, už chápu, proč neobědváte, oběd bude až tam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Ok ALZBETKA BERE GRILL JA BERU UHLI A PODPALOVAC.. A VY OSTATNI MASO SUD PIPU CHLADAK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 a já vám ze sobotní pouti donesu cukrovou vatu a balonky (teda pokud se dostavím..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 (editace) Já beru deštníky Editováno: 19. Červen 2010, autor: petropos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 cerrtinka:jak (teda pokud se dostavím..) na pouti to nepřeháněj at ti není blbě a v neděli se koukej dostavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 (editace) tak hlásím,že sem pouť ve zdraví přežila(sice mije trochu šoufl ale to se do zítra spraví) a zítra se dostavím po 14h budu na místě ..zase u toho bilbordu jako minule?? Editováno: 19. Červen 2010, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Uviděl jsem tu srazík v KV. Pokusím se taky dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 tak počasí nic moc co??mraky a vypadá to na déšt ale zase od Varů se to protrhává..tak nefíím,risknem to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Já jedu ale jen jedním druhé je na kosmetice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 tak já taky dorazím..deštník beru sebou tak zatíím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Tak už je zase po srazu. Učast víc než dobrá. Nepršelo, tak to bylo v pohodě. Fotky dorazí brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ano hezkej srazík už i čertinka má auto já moc fotek nemám došel mi film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Pěknej srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.