petropos Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Do Nejdku zajedu (brnkneme si) a začátek toho grupáče u Intersparu bych navrhoval posunout o hodinu - SOBOTA 12.9. VE 14 HODIN - ať nám po obědě trochu vytráví . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Do Nejdku zajedu (brnkneme si) a začátek toho grupáče u Intersparu bych navrhoval posunout o hodinu - SOBOTA 12.9. VE 14 HODIN - ať nám po obědě trochu vytráví . jj taky bych to dala o hodku déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 jj taky bych to dala o hodku déle OK, oficialní čas posunut na 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ahoj,nějak se to tu nehýbá to všichni se vším souhlasí,všem všechno vyhovuje? dnes mi volal Petropos,prý sehnal ještě nějaké lidi s octávkama,tak nás bude možná více myslím že to bude supr..jinak Péťo,promin jestli sem stebou mluvila nějak ve spěchu,od rána mám dneska náký hektický den a ještě jednou díky,že mě vyzvedneš tak čágo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Jedno staré přísloví praví: "Mlčení je souhlas" tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ahoj, koukám, že se chystá druhý sraz v karlovarským kraji. kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 ahoj, koukám, že se chystá druhý sraz v karlovarským kraji. kdy a kde? tuto sobotu od 14h opět u sparu ve Varech pojedeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 no, jako "místopředseda" bych asi měl přijet. snad bude čas. zatím to je tak půl na půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ty jo..to je tedy síla..nejen že je tu samozvanej předseda, ale už i místopředseda......... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 U me to stale plati, tak v sobotu navidenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 ahoj,nějak se to tu nehýbá to všichni se vším souhlasí,všem všechno vyhovuje? dnes mi volal Petropos,prý sehnal ještě nějaké lidi s octávkama,tak nás bude možná více myslím že to bude supr..jinak Péťo,promin jestli sem stebou mluvila nějak ve spěchu,od rána mám dneska náký hektický den a ještě jednou díky,že mě vyzvedneš tak čágo Jo DOBRÝ - prej to bylo tím datumem 0...909....09.090.909...090..909.0.90..90.9..0..09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) Ty jo..to je tedy síla..nejen že je tu samozvanej předseda, ale už i místopředseda......... .... Marku, ne samozvanej, ale "Neoficialní" to je rozdíl Editováno: 10. Září 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Tak ja to moje auto snad dodělám tak se taky ukažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) Tak ja to moje auto snad dodělám tak se taky ukažu Ok, počasí by snad mělo být solidní Budu se muset zamyslet nad svoláním valné hromady o volbě členů vedení KS Editováno: 10. Září 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ok, počasí by snad mělo být solidní Budu se muset zamyslet nad svoláním valné hromady o volbě členů vedení KS no počasí má být nic moc tak snad to nebude tak zlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 no počasí má být nic moc tak snad to nebude tak zlé NEBOJ, nemám kabriolet ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Jinak jsem mluvil s Wernerem, možná bude spanilá jízda po lázenském územi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 tak jsem to trochu oplách a jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) Zhruba před půl hodinkou byl ukončen KS Účast byla hojná, dokonce přijelí kolegové z Chomutovska! Mimo mě se zůčastnily: cerrtinka, Pulper, petropos, buchty s makem, alžbětka (+doprovod), Luka73 a další octavia díky všem za účast, fotky by měli být brzy k náhledu. "předseda" Editováno: 12. Září 2009, autor: Kevvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) čabas tak já vás také zdravím,díky všem že jste dorazili,ráda jsem vás poznala,jste v pohodě lidi Péťo tobě ještě jednou dík za odvoz PS-MARKU ne.ser jaktože si nepřijel???? Editováno: 12. Září 2009, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Zhruba před půl hodinkou byl ukončen KS Účast byla hojná, dokonce přijelí kolegové z Chomutovska!Mimo mě se zůčastnily: cerrtinka, Pulper, petropos, buchty s makem, alžbětka (+doprovod) a další dva octaviaci díky všem za účast, fotky by měli být brzy k náhledu. "předseda" a ještě ty dva mafiáni co stáli kousek od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 čabas tak já vás také zdravím,díky všem že jste dorazili,ráda jsem vás poznala,jste v pohodě lidi Péťo tobě ještě jednou dík za odvoz PS-MARKU ne.ser jaktože si nepřijel???? Protože mám dovolenou a volný čas trávím s rodinou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Protože mám dovolenou a volný čas trávím s rodinou...... Vždyt i my jsme tvoje rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Vždyt i my jsme tvoje rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Jóóóóóó hochu, svou rodinu si nevybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.