Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, asi pred 14 dny mi zacal kapat olej u kola u spolujezdce a hned na to mi auto prestalo tahnout. Mam znameho v v autorizovanem servise a ten musel vymenit chladic oleje ktery byl prodreny. Auto mi stale netahne a turbo mi spina jen minimalne. Na vag bez chyb. vymenil jsem vahu vzduchu a porad nic jen jsou odchylky v plnicim tlaku. Vag neukazuje zadne chyby ale auto jede jakoby v nouzaku obcas zatahne. Mam 1.9 Tdi 66 Kw rok 2003. Najeto mam asi 170000 a pravidelny servis. Tohle je ale orisek. Dekuji za rady

Vloženo

jo panove vag se chova jako by tam turbo vubec nebylo a vaha taky nula. vag se chova jako sdi.

turbo se toci ale v hodne malych otackach. tahne to ak na ctvrt plynu.

Vloženo

jsem z Ostravy.

Dneska to turbo zacalo popiskavat a vypada to ze se toci ale bez lopatek. kdyz vypinam motor tak to se zatrepe asi uz je zadrene. Mam znameho co dela ve znackovem servise a ten tvrdi ze to uz nepujde rozebrat. nechci platit takovy balik za nove TD. treba to bude stacit jen vycistit ale moc se mu do toho nechce.

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Já myslím, že z okolí Ov Ti pomůže TDI FUN nebo INDY. Ti jsou z Bohumína a určitě takové věci dělají. Tak držím pěsti. Mi taky auto nejelo, ale jel jsem kousíček a spotřebu jsem neměřil. Vyměnili palivový filtr, možná rozmrzla nafta a fičím zas jak za mlada :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...