Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Protoze mam maxidotovy budiky 3.g v aute s 2,5g nefunguje mi signalizace zapnutych svetel. Proto shanim nejaky akusticky hlasic, vsude jsou jen klasicky pipaky, ale radeji bych nejaky gong nebo proste neco prijemnejsiho. Nevite o necem?

NEJAKY GONG.

Aj ja by som radsej na rezervu zamenil tu sirenu za nejaky gong. Kua ked testujem akcne cleny pristrojovky tak mi gonga.

Ako to prerobit aby gongovala rezerva?

• 1 měsíc později...
Protoze mam maxidotovy budiky 3.g v aute s 2,5g nefunguje mi signalizace zapnutych svetel. Proto shanim nejaky akusticky hlasic, vsude jsou jen klasicky pipaky, ale radeji bych nejaky gong nebo proste neco prijemnejsiho. Nevite o necem?

Jak jsi ti vyřešil ? Já zapomínám 2x denně zhasnout, nefunguje mi to pípání, nevěděl jsem proč a teď je mi to jasný, když tvrdíš, že je to předěláním na maxidot. Já jsem to nechal předělat taky, ale souvislost mi nedošla...

Pokud má š řešení, poraď.

pohladaj si v elektrike temu hviz(dot), ten to vyriesi kompletne ;)

Hviz /dot/ to vyriesi. Zapojis ho medzi maxik a komfortku a bude ti ukazovat maxik jak otvorene dvere, tak signalizovat rozsvietene svetla.... cize plnohodnotny maxidot na 2,5 g

• Autor

Jenze 2500Kč je docela dost pro nekoho kdo chce, aby to jen piskalo ;-) Osobne jsem za ty penize sehnal veci na prestavbu na 3.gen komfortu. Takze uz neresim tu signalizaci.

• 3 týdny později...

treba si dať namontovať denné svietenie cca 50eur sa potom už netreba vôbec starať

• Autor

Automaticke zapinani svetel mam, ale jelikoz mam xenony, tak obcas kdyz jen popojizdim zapinam parkovacky a pak je zapomenu. Stejne tak obcas zapominam blinkr a pak sviti parkovacky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.