Publikováno Duben 30, 200916 r Tak od sto dvaceti to začíná být docela znát. Nevím, jestli nemám jen subjektivní pocit, ale sem po víměně tlumičů per a uložení. Před výměnou už to plavalo i v šedesáti. Tam to zmizelo, ale při sto padesáti když cuknu volantem a pustím tak to plave pěkně. Při trošku rychlejším návratu do pruhu to cítím i ve volantu. Gumy dofouknuty a dobrý. Mám letos nový pirrely, tak možná jestli za to nemůže i pneumatika..? Jinak tlumiče v předu sachs, pružiny origo (mám 4x4). Otázka tedy je jestli je to normální, nebo mám starost? Jezdit se s tím dá, zas tak extrémní to není, jen v určitých situacích se to projeví no.. A do těch se normálně nedostanu, při normální jízdě..
Květen 1, 200916 r Hele a neplave OI normalne? me uz to teda zacina pekne stvat, v lete s tim asi neco udelam
Květen 1, 200916 r Autor Zadní mě teda nenapadla, na to se zeptám, ale to by to mělo takový vliv na předek??? Geometrie se dělal při výměně tlumičů a per normálně, plus sem byl navíc na technický, takže tam taky kontrolovali sbíhavost... V poho.. To jestli neplave normálně už mě taky napadlo, dokonce sem zkoušl i kamarádovu a řekl bych že mu tolik neplave.., ale má 66kw (jiná váha?? nevím no)
Květen 2, 200916 r Hele a neplave OI normalne? me uz to teda zacina pekne stvat, v lete s tim asi neco udelam 4x4 má nezávislé zavěšení zadní nápravy,tak tolik neplave... a na silenbloky stabilizátorů jsi se díval? Upraveno Květen 2, 200916 r od Jurre
Květen 2, 200916 r Měnil jsi všechny tlumiče, nebo jenom přední? Na přední nápravě zkontrolovat silentbloky na rameni, zadní vyměnit za tvrdší TT/R32, přední by měl být v pohodě, potom gumy stabilizátoru. Na zadní nápravě, pokud máš v pořádku tlumiče, tak už snad jedině silentblok vlečeného ramene. Silentbloky na příčných ramenech jsou z jedné strany nalisovány /mění se společně s ramenem/ a druhá strana by měl být kloub ve vlečeném rameni. Pokud chceš přitvrdit, tak to chce jiný podvozek - sportovní tlumiče, pružiny, jiný stabilizátor a 225/45/R17 kola pak to bude jakž takž jezdit, ale motokára to nebude. Upraveno Květen 2, 200916 r od lukash
Květen 2, 200916 r Mě to plavalo taky, při rychlosti 120 KM a výše jsem si připadal jako jako kdybych řídil při 2 promilích, po třech měsících mě pak ztuhlo řízení. Měl jsem vadnou skříň řízení, protékal olej přes gumové kryty tyčí řízení, komplet výměna při 67 tis KM . Teď už je klid, auto drží dobře. Ale pořád mám dojem, že když zatáčím doleva, tak musím volantem pootočit více, než u stejné zatáčky doprava, asi subjektivní pocit.
Květen 4, 200916 r Autor Měnil jsi všechny tlumiče, nebo jenom přední? Na přední nápravě zkontrolovat silentbloky na rameni, zadní vyměnit za tvrdší TT/R32, přední by měl být v pohodě, potom gumy stabilizátoru. Na zadní nápravě, pokud máš v pořádku tlumiče, tak už snad jedině silentblok vlečeného ramene. Silentbloky na příčných ramenech jsou z jedné strany nalisovány /mění se společně s ramenem/ a druhá strana by měl být kloub ve vlečeném rameni. ( spružinama, uložením) Pokud chceš přitvrdit, tak to chce jiný podvozek - sportovní tlumiče, pružiny, jiný stabilizátor a 225/45/R17 kola pak to bude jakž takž jezdit, ale motokára to nebude. Jj měnil jsem všechny (s pružinama uložením) dneska se stavím v servisu a prohlídnem to no. Přitvrdit, no ani zas moc nepotřebuju, jen dřív to tak neplavalo, tak to by mi stačilo.. Uvidíme, jak to dopadne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.