Publikováno Květen 4, 200916 r brouzdam po netu a narazil jsem na toto , typek prodava klimatizaci pro Favorita , je to opravdu mozne aby to ve FA SPOLEHLIVE FUNGOVALO ??? http://www.aukro.cz/item626741454_klima_felicie_favorit.html
Květen 7, 200916 r Nevidím v tom problém.Ačkoli je to z Felicie tak to pasuje.Felicie je jen kulatej favorit a většina dílů je stejná včetně topení.Problém bude jen v uchycení kompresoru kde se musí vyměnit držák a vyměnit řemenice na alternátoru a vodní pumpě.
Září 8, 200916 r Nevidím v tom problém.Ačkoli je to z Felicie tak to pasuje.Felicie je jen kulatej favorit a většina dílů je stejná včetně topení.Problém bude jen v uchycení kompresoru kde se musí vyměnit držák a vyměnit řemenice na alternátoru a vodní pumpě. Znám lidi co to mají, já sám to měl taky v plánu. Měl jsem jednobod. Jinak problem to byva vyresit jen po mechanicky strance-vyrabět držáky atd. jinak by neměl byt problem. Ovše já to bohužel nikdy nezrealizoval. Hodně štěstí pokud do toho pujdeš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.