smreko Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Tak to celkom aj tak slušna cena ja som cca v roku 2007, kupoval max-dot na fabiu benzin za cca 5000kč bol síce nový :) a práce to da fakt dosť ta prerábka s tým že som to ja osobne odflákol a spravil do rychla ma to stálo 6hodín práce a bavenia sa materialne a finančne ťažko povedať nakoľko všecko bylo na púde neboli skladem :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Jsem tady nováček a mám v podstatě první škodovku v životě tak se možná budu ptát špatně tak se předem omlouvám.. Mám F1 1.4 MPI 50 kW a zajímalo by mě jestli mi půjdou budiky že škody Roomster někdo píše že ano pak zas že ne... Tak bTak bych prosil nějakou relevantní odpověď. Jo a maxidot k životu nepotřebuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Jo pudou. Plovák ti bude ukazovat opačně,ale to se dá řešit úpravou eprom,nebo přehodit palivoměr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Zdravím. Mám budíky z Roomstera a chci je dat do fabky. Nemam ale PIN k budikum z Roomstera. Pokousel jsem se je vycist pres Vag Can Commander stejne jako z budiku na fabce ale nejde mi to. Pise mi to neco jako security key. Pouzivam commandera verze 2.5 Poradite nekdo jak vycist ten pin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Tak mam jiz vse funkcni ale co nemohu dodelat je nastaveni spravnych kilometru. Poradil by mi prosim nekdo jak zmenit kilometry? Vag commander to nebere. Dekuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Ahoj, také se chystám na montáž budíků z Roomstera/Fabia II do Fabia I a chci se zeptat co potřebuji k vyčtení pinu budíků (a přepsání eeprom) z toho Roomstera. Vím že do roku 04 to šlo přes Vag Tacho ale u těch nových už to nejde. Na netu jsem narazil na tento kabel, píšou že podporuje Roomster ale já si tím nejsem vůbec jistý, četl jsem tu někde na foru že už ani Vag Commander ten pin nedokáže vyčíst na budících z roku 07-14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys55 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Ahoj je tu někdo z opavy, ostravy a okoli kdo by mi vyčet pin z budíku z Fabia 2 před FL... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Dobrý večer chci si jen ujasnit pár věcí ohledně přestavby budíku Roomster to F1 - Budíky bez maxidotu vyžadují nějaký extra zásah nebo kontrolky sedí jak u verze s maxidotem ? "Maxidot ke štěstí nepotřebuji " - Budíky co jsou kombinace MPH /KmH musí se nějak přenastavit ? - Palivoměr stačí výměna plováku nebo je nutný flash EPROM ? Info pro admina je možné že se tyto problémy už tady řešili ale možná jsem si toho nevšiml. Tak bych byl moc rád kdyby mi někdo fundovaný na tyhle dotazy odpověděl normální formou. Předem díky M Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 -nema cenu vymenovat, kdyz maxidot nepotrebujes. -mile/km netusim. -bud vymenou plovaku, nebo ponechat stavajici plovak a upravit eeprom. Vse je tady na foru popsano [emoji6] Staci jen hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 No nějak tak jsem čekal podobnou odpověď.. - jestli to má nebo nemá smysl je můj boj - Mph vs KmH se tady řešily ale bez jasného stanoviska jestli upravit či ne Ale každopádně díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 před 9 hodinami, Jochanan napsal: Vse je tady na foru popsano Staci jen hledat. Je tu i někde popsáno jak vyčíst ten pin a jak upravit eeprom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Hermit: Vycteni pinu urcite. Uprava eeprom asi ne. Na to clovek musi mit hlavu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Hlavu bych na to měl ale jde o to že nemůžu zjistit jaký software použít. Můžete mi alespon poradit co potřebuji k vyčtení toho pinu? Zde na foru jsem našel jen čím to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Hlavu bych na to měl ale jde o to že nemůžu zjistit jaký software použít. Můžete mi alespon poradit co potřebuji k vyčtení toho pinu? Zde na foru jsem našel jen čím to nejde. Tak to netusim. Ja si jednou vycetl pin z budiku F1 pred fl vag commanderem. Ale verzi uz nevim. Fabii uz nemam. Zkousel jsem tim pak i budiky po fl a z F2 a tam uz to neslo. Treba nekdo poradi. Ale takove rady si dotycni nechavaji pro sebe [emoji6] A pokud tomu clovek nerozumi, tak udela vice skody nez uzitku. Doporucuji kontaktovat Dusanbe82, umi vycist pin, nakodovani budiku, upravu eeprom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Z f1 před fl jsem si ten pin taky vyčetl vag commanderem ale jak ho vytáhnout z f2 se mi zjistit nedaří. Spíš mi jse o to že se to chci naučit než si to od někoho nechat udělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Face budíky - supervag nebo avdi/fvdi.. nebo programátor a vyčíst eeprom přímo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Zdravím je možné do budíkov z fabie 2 pridať aj ďalšie funkcie? Ako obmedzovač rýchlosti atď? A náhodou návod ako upraviť obrátený hladinomer ? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Dalsi funkce takove, co ti podporuji budiky/rj, a navod na upravu eeprom nikde nenajdes. Nechej si to nakodovat. Pokud tomu nerozumis, tak to nezvladnes. Nebo si vymen plovak v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 (editace) Nazdar chlapy, mam otázku, mam FII, su v nej tieto budiky, vid foto, je to fabia z roku 2009 bez pal. pc, chcel by som do nej dat maxidot, ale neviem co vsetko budem k tomu potrebovat, a hlavne aky typ toho maxidot, dakujem za odpoved. Tu som nasiel clanok kde to popisuju, len nechapem tomu vyberaniu cipu a o tych najazdenych kilometrov https://www.drive2.ru/l/9860773/ Editováno: 19. Duben 2020, autor: kablikar007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Zdravím nedarí sa mi zadať Login keď chcem prispôsobiť budíky na 17ke adrese vie niekto poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Zdravím mal niekto problém zo signalizáciou vody v ostrekovačov? Nádobka je plná a stále svieti že je málo. Kde môže byť problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Nejspíš vadné čidlo v nádržce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Může mi prosím někdo hodit cenovou nabídku na výměnu a zprovoznění budíků v F1 (2006) za ty z Roomstra? Nevím na koho se zde obrátit, tak ať zbytečně nepíšu lidem soukromé zprávy a třeba se jich to vůbec nemusí týkat, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Dá sa nastaviť pretáčanie ručičiek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 (editace) u F2FL/ roomster FL dalo se. K Fabie 1 musi byt maxik jen z fabie 2 pred face takove jak na videu cas: cca 0:32 Editováno: 2. Květen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.