jannek Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Povedlo se mi to tam zamontovat, postupně odstranit většinu chyb a jede perfektně. Navi je kdykoli k dispozici, na HDD jsem nakopíroval celej audioarchív z PC, ovládání je velmi pohodlný. Jediný, co nejde, tak nastavení času, který si (údajně) přebírá z ŘJ. Nepřebírá. a zároveň zmizela položka Nastavení času v menu. Takže řešení - o půlnoci odpojit a zapojit baterku, čas se zresetuje na 00:00 a už to frčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 na rovinu,už jsem to viděl namontováno lépe a dokonce je zde někde i foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 nejak to moc trci von, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nejak to moc trci von, nie? Upřímně, cartnanko, a tobě netrčí, když večer kočenku pohladíš? Na to, že to auto chci v zimě prodávat, tak je to dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dost dobrý????jen tak strčena navi je dost dobrý? Když tak se rozepiš,jak máš vyřešený převodník,aby perfektně makala,odpočítavala trasu a přepočítavala při špatném odbočení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 grygy zastavěl mnohem lépe a tuším, že tomu jsou již dva roky zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ty woe, to je bastl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nejde o to jestli je to bastl nebo né.Jde o to,jestli to dovedl po el.stránce k dokonalosti,což jsem na 99% přesvědčen že né.Podlě mě strčil jen RNS do díry,nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a jestli to rozchodil s maxíkem tak jak má být a další vychytávka by byla, kdyby to rozchodil s maxíkem z Roomstera a šlapalo mu to s podvolantovým ovladačem z roomstera včetně bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) Dost dobrý????jen tak strčena navi je dost dobrý?Když tak se rozepiš,jak máš vyřešený převodník,aby perfektně makala,odpočítavala trasu a přepočítavala při špatném odbočení atd. Přepočet trasy při špatném odbočení? To je snad funkce navigačního software a né nějakého elektrického zapojení. Jediné co k tomu může připojit je GPS anténa. Přepočet trasy si snad dělá každá navi sama. Takže co to tady zase Cosby pouštíš za chytrosti? Editováno: 4. Srpen 2009, autor: Pegas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 pegas ty jsi ale chytrák že... už je to tady několikrát popsáno k čemu sloučá 1.6-2.0 Can převodník...... nejdřív čti a pak piš hlouposti... proč myslíš, že je navi připojená k abs - po canu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Takovou montáž zvládne i můj pes=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 je vidět jak dalece je s tím Pegas obeznámen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 je vidět jak dalece je s tím Pegas obeznámen Cosby souhlasim s tebou ze nekteri si mysli ze vedi vse a pritom nevi nic jak funguji origo navigace a jejich zapojeni k cemu slouzi aby fungovali tak jak maji.GPS antena tomu aby spravne fungovala nestaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 No to je teda hodne bastl Hlavne to vystrceni uplne vybizi k tomu, aby ti to nekdo slohl a vubec by me zajimalo, zda v teto dobe tu navi jeste mas ) v brne nevydrzela kamosovi navi do fabie ani mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.